RoadkillSoda au confirmat prezenţa în cadrul concertului pe care Karma To Burn şi Sons of Morpheus il vor susţine luni, 11 aprilie, la Cluj-Napoca, în clubul Flying Circus Pub.

RKS_creditsValeriuCatalineanuRoadkillSoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton, şi-a început activitatea în 2011 şi are deja trei albume la activ, iar ultimul material discografic – “Yo no hablo Ingles”, lansat prin Universal Music Romania, este disponibil şi în format de dublu vinil.

Pe 25 februarie anul acesta, trupa a lansat videoclipul pentru cel mai recent single – “Made of Stone” – în cadrul unui concert la club Fabrica din Bucureşti, urmat de un mini turneu naţional.

Karma To Burn revin la Cluj Napoca după o pauză de 3 ani în cadrul turneului european de promovare a ultimului material discografic – “Arch Stanton”.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile online pe Iabilet.ro şi în reţeaua magazinelor partenere – Magazinul Muzica, reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, dar şi de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay, la preţul de 30 LEI până în seara concertului (11 aprilie), urmând ca la intrare preţul unui bilet sa fie de 35 LEI.

Pentru acest eveniment există un numar limitat de bilete, astfel încât, în momentul în care acestea vor fi epuizate, nu vor exista suplimentări.

Share This