RoadkillSoda cântă alături de Hefe și Dan de la Coma în episodul cu numarul #7 Grolsch Opening Act.

RoadkillSoda  au lanst recent un cover tribut al piesei “Document” de la Coma, împreună cu Razvan Hefe și Dan Costea,  parte a proiectului Grolsch Opening Act, o inițiativă ExperimentalistRO,  ce aduce față în față trupe emergente din scena muzicală romanească alternativă și trupe consacrate ce le-au inspirat.

“Este una dintre trupele mele de suflet românești, m-am intersectat cu baieții din Coma de-a lungul timpului la diverse concerte unde am cântat împreună, ocazie cu care au luat nastere niște prietenii frumoase. Mi-am dorit foarte mult să avem ocazia de a reinterpreta o piesă Coma în maniera noastră.” – Mihnea Ferezan, chitarist RoadkillSoda.

“Am vrut să cântăm Coma în stilul nostru, așa că am mers pe o piesă cu care am rezonat, Mihnea a regândit-o și ne-am jucat puțin pe ea, la sală. A fost foarte rapidă treaba, am intrat imediat în film. Faptul că am putut să o înregistrăm alături de Hefe și Dan a fost genial, sunt doi super oameni și niște muzicieni cu care oricine și-ar dori să cante” – Victor Ferezan, basist RoadkillSoda

Foto_RKS&ComaProiectul conține o serie de 10 episoade, publicate săptămânal, ce  includ și un scurt interviu,  moderat de Razvan Hefe, care este și unul dintre inițiatorii proiectului.

***

RoadkillSoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton, și-a început activitatea în 2011, având în prezent trei albume la activ, iar ultimul material discografic – Yo no hablo Ingles, lansat prin Universal Music Romania, este disponibil și în format de dublu vinil.

Pe 7 iulie 2016 au deschis unul dintre cele mai mari festivaluri europene – Exit Festival, pe Main Stage, în Novi Sad, Serbia.

Share This