De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok – noul album Robin and the Backstabbers. Mult-asteptatul Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok – este disponibil acum pe platformele de streaming și de download. Primul concert din turneu va fi sâmbătă, pe 30 noiembrie, la Arenele Romane din București, iar biletele pentru concert se găsesc în avans pe iabilet.ro https://www.iabilet.ro/bilete-robin-and-the-backstabbers-la-arenele-romane-45973/. Invitati speciali ai evenimentului: Silent Strike, Iordache și Environments.

Robin and the BackstabbersMecanica fină

 

O parte din melodiile acestui album au luat naștere în liniștea de toamnă a unei case ascunse într-o pădure de pe marginea unui lac. Pentru a ajuta la protejarea ei, Robin and the Backstabbers vor redirecționa 2% din valoarea biletelor vândute la concertul de lansare de pe 30 noiembrie de la Arenele Romane către campaniile pentru protejarea pădurilor ale Greenpeace Romania si WWF Romania: https://www.iabilet.ro/bilete-robin-and-the-backstabbers-la-arenele-romane-45973/.

“Acest album este sunetul vântului care bate prin podul casei, răsfoind caiete vechi, albume de familie și cărți de telefon, cândva în viitorul îndepărtat într-un oraș construit pe spatele unei balene” spune Andrei Robin Proca, liderul trupei Robin and the Backstabbers.

Albumul este disponibil în format digital, pentru streaming și download aici:
https://smarturl.it/ratb-vladivostok

Turneul de lansare a noului album Robin and the BackstabbersVladivostok va purta formația prin următoarele orașe:
30 noiembrie, București, Arenele Romane (bilete pe iabilet.ro)
5 decembrie, Sibiu, Mango Bar
6 decembrie, Brașov, Rockstadt (bilete pe iabilet.ro)
8 decembrie, Cluj-Napoca, /Form Space (bilete pe iabilet.ro)
13 decembrie, Constanța, Doors Club (bilete pe iabilet.ro)
14 decembrie, Galați, Daily Pub
17 ianuarie, Iași, Bar B2
18 ianuarie, Bacău, Berăria Valhalla
30 ianuarie, Craiova, Charger
21 ianuarie, Pitești, Urban Home

www.robinandthebackstabbers.ro
www.noitoti.ro

Share This