afis RATB @Backyard Acoustic SeasonJoi, 18 august, în grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46) seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu Robin and the Backstabbers și Melting Dice! Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro și costă 40 de lei în avans și 50 de lei în seara concertului la intrare, în limita locurilor disponibile.

Inerție, inerție, diluant și bucurie. Robin and the Backstabbers vin în grădina Casei Universitarilor cu cântece vechi și noi așa cum nu le-ați mai auzit! Al doilea lor album, “Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk”, a fost lansat anul trecut și a stârnit pasiuni și controverse încă de la început. Precedat de single-ul „Muzică în cântece”, al cărui videoclip îi regăsește pe membrii trupei alături de mai multe actrițe îndrăgite din teatrul și filmul românesc (Ana Ularu, Diana Cavaliotti, Andreea Vasile ș.a.), albumul s-a aflat săptămâni la rând în topul vânzărilor de muzică din librăriile Cărturești.

Melting Dice sunt o tânără formație din Timișoara care are deja o bogată experiență live. Muzica lor poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul și interpretarea vocală te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. Pentru Backyard Acoustic Season băieții pregătesc un set acustic special.

Haideți așadar joi, 18 august, de la ora 19:00 pentru al șaselea episod din seria Backyard Acoustic Weekend în grădina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, București). Vă veți întâlni live cu Robin and the Backstabbers și Melting Dice iar biletele sunt în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei. In seara concertului la intrare biletele vor costa 50 de lei, în limita locurilor disponibile.

Backyard Acoustic Season este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din București.

Share This