Teatrul bucureștean Unteatru sărbătorește 6 ani de activitate prin mini-festivalul Zilele Unteatru la noul sediu din str. Sfinții Apostoli nr. 44. În cadrul programului zilelor de festival, ce cuprinde spectacole, premiere, concerte și vernisaje, vor avea loc și concerte cu Robin and the Backstabbers, byron și Lucia. Programul concertelor este după cum urmează:

–          Joi, 28 iulie, ora 22:00 – concert Robin and the Backstabbers
–          Vineri, 29 iulie, ora 22:00 – concert Lucia
–          Sâmbătă, 30 iulie, ora 22:00 – concert byron

Biletele la concerte se găsesc în număr limitat pe www.tomtix.ro iar rezervări se pot face în avans pe adresa de e-mail rezervari@unteatru.ro sau prin SMS la numărul 0721268516 menționând numele, concertul și numărul de locuri. Detalii pe site-ul www.unteatru.ro.

RATBRobin and the Backstabbers s-au format în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca și își auto-definesc muzica drept “pop melodramatic”. Au fost în topul vânzărilor pe iTunes și în librăriile Cărturești cu primul lor album, “Stalingrad”, ajungând de asemenea și în topul difuzărilor radiourilor de profil. Mult așteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”,albumul “Arhanghel’sk”, a fost lansat în primăvara anului trecut iar pentru întreaga campanie de lansare trupa a primit premiul Best Rock (r)Evolution la Gala METALHEAD Awards 2015.

LuciaPovestea Luciei începe în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o clapă, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi – The MOOoD. Urma să înregistreze un cover după „Silence” și să-l pună pe pagina lor de Facebook, iar lor avea să le placă la nebunie, insistând să filmeze un videoclip pentru el – clip care avea să devină viral în toată lumea, strângând peste un milion de vizualizări în doar câteva luni. Cu fiecare concert și fiecare nou single Lucia a lucrat apoi la descoperirea propriului său stil indie/pop iar acum își promovează primul disc de studio, “Silence”, lansat la sfârșitul toamnei trecute.

byron-FotoUnion-5008cbyron cântă rock cu influențe alternative și progresive, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că a fost o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România și acum un an și ceva au filmat un concert cu o fanfară militară și un cor de elevi. Cel mai nou album al lor, “Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la legendarele studiouri Windmill Lane din Dublin.

Nu ratați, așadar, concertele Robin and the Backstabbers, Lucia și byron din cadrul Zilelor Unteatrupe 28, 29 și 30 iulie la sediul Unteatru din str. Sfinții Apostoli nr. 44, București!

Share This