Robin and the Backstabbers prezintă un show inedit înaintea concertului Hollywood Vampires (Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry) de pe 6 iunie de la Romexpo.

Non-conformiști și poetici, Robin and the Backstabbers și-au câștigat un loc de cinste în topul celor mai apreciate formații românești din arealul alternative.

Pentru concertul pe care îl vor susține pe 6 iunie, Robin and the Backstabbers pregătesc un show special, accentuând dimensiunea cinematică a universului formației.

“E o mare onoare! Abia așteptăm să ne reîntâlnim cu toții și să stăm la povești. Vom redeschide volumul Arhanghel’sk, ne vom aminti de drumul dinspre Stalingrad și – cine știe! – poate ne vom uita un pic pe hartă și la ce ni se așterne înainte. Cu emoție, cu nerăbdare, să sune muzica din cântece!” spun membrii trupei.

În 6 ani de istorie, trupa formată la inițiativa lui Andrei Robin Proca și-a trecut în palmares perfomanțe importante. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla si City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România). Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air.

HollywoodVampires_posterAl doilea album al formației, Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk, a aniversat deja un an, fiind lansat oficial pe 8 mai 2015 și a înregistrat cifre de vânzări notabile pentru eșalonul alternative din România.

Supergrupul Hollywood Vampires concertează în premieră în România pe 6 iunie 2016 la Romexpo din Bucureşti. Formatia va aduce un tribut tuturor artiștilor de valoare care nu se mai află printre noi. Astfel, publicul va putea fredona alături de trupă piese aparținând lui David Bowie, Led Zeppelin, Motorhead și nu numai.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Share This