Prima ediție Rock Camp Festival va aduce, pe 29 – 3 iunie 2018 și 1 iulie 2018, pe scena de metal rock din România, trupe faimoase și artiști foarte populari precum Firewind, Jinjer sau Majesty, într-un oraș cu tradiție în zona muzicii rock, Municipiul Satu Mare.

Nu întâmplător aleasă, zona de festival este Aerodromul din Satu Mare, loc în care, pe lângă headliner-îi care vor face din iubitorii de metal rock din România publicul perfect pentru un festival de vară, se vor regăși și show-uri aviatice și de planorism, dar și nenumărate activități interactive, concursuri moto și campionate de darts sau tir cu arcul.

Rock Camp Festival este organizat de Aria Management & Events 2 A în parteneriat cu Centrul Cultural G.M. Zamfirescu din Satu Mare și are susținerea Eagle Bikers și a Aeroclubului Român.

Creat pentru a aduce împreună publicul iubitor de muzică rock și de motoare turate la maxim, Rock Camp este festivalul pe care vi-l propunem în vara aceasta la Satu Mare – un oraș în care concertele de rock bun au o tradiție aparte. Timp de trei zile, 29 – 30 iunie și 1 iulie, aeroclubul din Satu Mare se va transforma în locul în care, unele dintre cele mai bune trupe românești și străine de rock metal vor recrea atmosfera concertelor live de altădată, unde un public numeros și dedicat se va bucura de sound-urile unor trupe precum Firewind, Majesty, Jinjer, Sanctuar, Don Gatto, Apey and The Pea, P. Box sau Black River Blues Band.

În zona de food and drinks, participații vor regăsi atât brand-uri locale, cât și internaționale, care vor asigura meniu-uri specifice de barbeque, dar și băuturi reci la prețuri foarte accesibile, pentru un weekend foarte rock și prelungit, în zona de campare.

Consultați întregul program de festival și noutățile aici: goo.gl/oN2ttr.

Prețul biletelor: 80 de lei toate zilele / 40 de lei pe zi.

Biletele online se găsesc aici: goo.gl/m4DyTC. De asemenea, bilete în format fizic pot fi găsite la Magazinele Germanos, Inmedio şi Flanco din întreaga ţară.
Camparea este gratuită.

Share This