Stay Metal Forever vă invită să participați la:
ROCK HISTORY – Exercițiu de Libertate și Mob Rules
Data: 19 și 20 mai 2018
Ora: 20.00 (acces începând cu ora 19.30 – în ambele seri)
La Club Quantic din București
Bilete: www.iabilet.ro

Recomandarea noastră pentru public:

Prezența la concert a întregii familii Rock, de la străbunici, bunici și până la nepoți și strănepoți, este necesară și aproape obligatorie pentru asigurarea viitorul comunității Rock.

Sâmbătă, 19 mai 2018”Rock History – Exerciţiu de Libertate”

Veți avea oportunitatea să vedeți și să ascultați live, în premieră pe scena Clubului Quantic din București, Corul de Copii al Operei Naționale București (Dirijor Smaranda Morgovan) cântând piese ROCK de referință, alături de invitații speciali ai acestora:

Alin Dincă – Trooper
Anatol Rogut – pian
Andy Ghost – Altar
Aura Dănciulescu – Scarlet Aura
Irina Dascaloiu – flaut
Maria Paladi – pian
Tudor Morgovan – actor

Conceptul, aranjamentul muzical și realizarea spectacolului: Smaranda Morgovan

Rock History – Exerciţiu de Libertate este un exemplu inedit de educație prin ROCK”, ne spune minunată doamnă Dirijor Smaranda Morgovan,

Acest spectacol a fost pus în scenă ca un tribut adus victimelor din Colectiv.
Programul include piese din repertoriul artiştilor Ben E. King, The Beatles, The Doors, The Eagles, The Bee Gees, The Scorpions, Metallica, Queen, Joan Jett, Deep Purple, Led Zepellin.

”Rock History – Exerciţiu de Libertate”, încă de la prima reprezentație de la Opera Națională din București, a avut un succes enorm atrăgând atenția agenției Göttlicher Berlin Entertainment din Germania, cu care se semnează un parteneriat în anul 2017.
Acest parteneriat s-a finalizat cu organizarea unui turneu în China, turneu ce a inclus 30 de spectacole cu săli arhipline și un succes fulminant.

Accesând link-ul de mai jos puteți să vizionați una dintre piese:
Corul de Copii al Operei Naționale BucureștiNothing Else Matters (Metallica)

Bilete:
Presale: 26 februarie – 19 mai: 35 lei
La intare în ziua evenimentului : 50 lei

Duminică, 20 mai 2018Vinny Appice Band „Mob Rules-Live”

Promo Video Vinny AppiceMob Rules Europe tour 2018

Vinny Appice – drums (John Lennon, Black Sabbath cu Ozzy Osbourne, Dio, Heaven & Hell)
Piero Leporale – vocals (Uli Jon Roth)
Fabio Cerrone – guitar (Tony Martin – Marco Mendoza)
Barend Courbois – bass (Blind Guardian)

Set list-ul va include piesele albumului „Mob Rules” și celebrele piese Heaven and Hell și Dio: „Mob Rules”, ”Falling of the Edge of the World”,” Holy Diver”, „We Rock”, ”Neon Knights”, „Heaven and Hell”, „War Pigs”și „Last in Line”.

Vinny Appice a făcut parte din formațiile JOHN LENNON, DIO, BLACK SABBATH, HEAVEN AND HELL, BLACK SABBATH cu OZZY OSBOURNE, WWIII, AXIS, DERRINGER, KILL DEVIL HILL și în prezent din formația LAST IN LINE.

La 16 ani, Vinny a început să cânte cu John Lennon, la ultima apariție a lui John Lennon pe scenă și a apărut în 3 videoclipuri ale lui J. Lennon.

În 1980 Black Sabbath îl recrutează pe Vinny Appice urmând să plece în turnee și să înregistreze clasicele albume “Mob Rules”, “Live Evil” și “Dehumanizer” cu Ronnie James Dio vocal.

În 1983 Vinny își unește forțele cu Dio înregistrând albumele “Holy Diver” și “Last In Line”.

Cu peste 40 de ani de experiență a cântat în fața a nenumărați fani, a vândut milioane de albume, a înregistrat și a colaborat ca și coautor la piesele a mai mult de 30 albume care încă se vând în multe exemplare și în ziua de astăzi.

Tobele sale se pot auzi de asemenea pe coloanele sonore ale unor filme ca: “Wayne’s World 2”, “Heavy Metal”, “Iron Eagle”, “Bedazzled” și “Bad Teacher”.

În numeroasele cărți scrise despre Black Sabbath și Dio, întotdeauna autorii au menționat stilul unic și puternic de a bate la tobe a lui Vinny Appice, astfel întrând în istoria rockului.

Vinny Appice with Heaven & HellThe Mob Rules (Wacken Festival 2009)
https://www.facebook.com/vinnyappiceband/videos/449835002082675/

Interview with Vinny Appice about his career
https://www.facebook.com/vinnyappiceband/videos/449825602083615/

Last in LineDevil in Me (Official Video / Studio Album / 2016)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=P8t-9o-jyrI

În deschidere: trupa Prefix TM din Brașov

Formația Prefix TM, va cânta în deschiderea concertului pe care formația Vinny Appice îl va susține pe 20 mai, în Club Quantic din București. Prefix TM este o trupa relansată în martie 2015 în Brașov, în prezent lucrându-se la compozițiile proprii într-o manieră old school hard rock.

Prefix TMSnowblind

Bilete:
Presale: 26 februarie – 19 mai: 50 lei
La intare în ziua evenimentului: 70 lei

Bilete:

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică www.iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și la terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Participanții la Rock History sunt obligați să prezinte abonament, bilet sau invitație valabilă.

La intrare, fiecare posesor de abonament, bilet sau invitație validă va primi o brățară de acces pe care este obligat să o păstreze pe toată durata evenimentului, accesul nefiind permis în absența acesteia.

REGULI DE ACCES

Este permis accesul cu: aparate de filmat și aparate foto profesionale.
Restricții de vârstă:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au împlinit 10 ani până în ziua evenimentului, în prezența unui însoțitor legal.
NU este recomandată prezența copiilor sub 5 ani și este interzis accesul în sala de concert a cărucioarelor pentru copii.

Securitatea evenimentului va fi asigurată de Andrei Irode și Blackhawk Security.

Share This