Am văzut Sambătă, prin public, la un moment dat, o femeie care și-a îmbrățișat bărbatul și i-a spus:”acest concert a fost cel mai frumos mărțișor pe care l-am primit vreodată, îți mulțumesc!

Organizatorii de la Haywire Booking deschid primăvara cu o nouă seară de stoner rock, de data aceasta cu două nume poloneze: Sunnata și Weedpecker, două formații care au fost la înălțime în seara de 2 Martie 2019.

Cu 3 albume la activ și un stil unic, Sunnata deschid seara în forță, cu mult entuziasm și voie bună. Pe parcursul prestației polonezilor, publicul a fost hipnotizat de atmosfera prezentă în Reflektor Venue.

La solicitarea artiștilor, mașina de fum a pornit periodic astfel încât să ofere o senzație aparte publicului dornic de show. S-au interpretat piese precum “Outlands”, “Beasts of Prey” si “Path”.

Riff-urile dinamice, prezența scenică și comunicarea cu publicul au contribuit la o seară de neuitat. Nu au lipsit nici cererile de bis-uri și aplauzele spectatorilor, satisfăcuți de prestația artiștilor.

Weedpecker închid seara cu o doză mare de energie și poftă de show. Cunoscuta formație poloneză ne-a încântat cu un recital pe măsură în seara de Sâmbătă. Pe parcursul concertului, s-a așternut o stare de euforie peste publicul nerăbdător.

În cele peste 90 de minute de psychedelic stoner rock, nu au lipsit nici piese celebre precum: ”Sativa Landscapes”, “Reality Fades” și “From Mars to Mercury”. Mulțimea a fost în transă pe parcursul concertului, oamenii dansau, cântau și uitau de orice griji pentru că o asemenea prestație live nu întâlnești prea des.

Consider că a fost o seară specială, cu multe zâmbete și cu amintiri care vor rămâne mereu în inimile celor prezenți la concert.

O galerie foto de la acest concert puteți urmări AICI.

Autor: Tudor Vâșcan

Share This