Periam Port se pregătește să găzduiască o nouă ediție a celui mai vechi festival open air din România, inițiat în anul 2002. În acest moment, bilețele la festival (abonamentele) se vând online la prețul de 110 lei, preț care va fi valabil și pe perioada festivalului. La fața locului, se vor putea cumpăra și bilete pe o zi, la prețul de 79 de lei. Persoanele cu handicap și însoțitorii acestora vor avea acces gratuit la festival. Toți cei care donează sânge obțin un abonament gratuit la festival în baza carnetului de donator sau adeverință eliberată, și cartea/buletinul de identitate.
 
Locație Rock la Mures (Periam Port): http://bit.ly/MapLocatie
 
Organizatorii pregătesc, pe lângă concerte, și plimbări cu kaiac-ul pe Râul Mureș. Camparea în zonă va fi gratuită.
 
? MAROSCH STAGE:
Line-up July 12th: MINISTRY ? DIRTY SHIRT ? SIBERIAN MEAT GRINDER ? ALTAR ? LUNA AMARA ? D.O.D. ? MARTIN SPRISSLER
Line-up July 13th: THE CASUALTIES ? DEAD IDLE ? FRONTIERER ? PADDY AND THE RATS ? SKA-NK ? RHEMORHA ? MARTIN SPRISSLER
 
? TECHNO STAGE:
LINE-UP 12 IULIE: Luca M ? JUST2 ? Alenzex ? Module ? Axl? Euforik ? Petit Napoleon? Alex Pencu ? Spasmo
LINE-UP 13 IULIE: Clarkent b2b Cugler ? Herck ? Somesan ? Paul Coman ? Chiodan ? Breazu ? Bread & Butter ? Motoc ? Muntean? DJ one tek ? Rwub ? Edwardoroh
 
? FRONT STAGE:
LINE-UP 12 IULIE: KAZAH? CROCODILE PARADOX ? ONENIGHTSTAND ? DRAGOS MOLDOVAN ? CAROUSEL ? UNDERWAVES ? PANDORA? KRATOS? KATARA
LINE-UP 13 IULIE  DILUVIAN COLLAPSE? LEFT HAND PATH ? SIBERIAN MEAT GRINDER ? ALTAR ? LUNA AMARA ? D.O.D. ? MARTIN SPRISSLER
REGULAMENT ROCK LA MURES OPEN AIR FESTIVAL:
Prin cumpărarea unui bilet la ROCK LA MURES OPEN AIR FESTIVAL, participantul se obligă să respecte acest regulament și își asumă toate consecințele nerespectării acestuia.
O scurtă listă cu obiectele ce pot sau nu pot fi aduse/folosite pe teritoriul festivalului.
OK:
Ghiozdan (pe teritoriul festivalului)
Pălării
Brichete
Telefoane Mobile
Ochelari de soare
Țigări
Pelerine
Picături pentru lentile de contact
Aparate foto profesionale și camere video
Medicamente
Insulină (însoțită de documente)
Corturi (în zona de camping)
Mâncare (doar în zona de camping)
Selfie Sticks
NOT OK:
Droguri
Cuțite, Arme, etc
Sticle sau conserve
Spray paralizant
Alcool
Animale
Steaguri
Umbrele
Umbrele pliabile
Accesul se face începând cu 12 Iulie 2019 de la ora 09:00.
Participanții pot intra și ieși de câte ori doresc de pe teritoriul festivalului, dacă au la mână o brățară intactă de festival.
Orele concertelor se pot schimba.
Toți participanții sunt percheziționați la intrare. În cazul refuzului, nu le este permis accesul la eveniment.
1. ACCES
1.1. Accesul la ROCK LA MURES OPEN AIR FESTIVAL se permite ca urmare a achiziției unui bilet de intrare valid. La intrare, în baza biletului, spectatorul va primi o brățară de acces, colorată diferit, potrivit tipului de bilet achiziționat.
1.2. Participantul trebuie să păstreze brățara la mână pe toată durata festivalului. Pierderea, avarierea sau distrugerea brățării este responsabilitatea exclusivă a participantului. În cazul avarierii sau pierderii, brățara nu mai oferă participantului niciun drept nou, acesta fiind obligat să achiziționeze un nou bilet. În caz contrar, participantul va fi obligat să părăsească zona festivalului.
1.3. Biletul trebuie păstrat pentru control pe întreaga perioadă a evenimentului.
1.4. Brățările de acces nu trebuie îndepărtate sau înstrăinate, pierderea sau distrugerea lor nefiind rambursată, iar posesorul urmând a fi evacuat din zona de festival.
1.5. Spectatorii sunt rugați să aibă asupra lor în permanență un act de identitate valid.
1.6. Accesul persoanelor sub 14 ani este permis doar dacă sunt însoțite de o persoana majoră. Persoanele sub 14 ani vor primi de asemenea o brățară de acces.
2. FOTO/VIDEO
2.1. Fotografiatul si filmatul la ROCK LA MURES OPEN AIR FESTIVAL, cu anumite limitări, este permis, atâta vreme cât imaginile/clipurile realizate nu vor fi utilizare în scopuri comerciale ori publicitare.
2.2. Persoanele din presă acreditate de organizator beneficiază de acces în toate zonele perimetrului festivalului, și pot documenta foto/video festivalul. Excepție de la această regulă este zona backstage, unde fotografiatul/filmatul este interzis. Conferințele de presă ale artiștilor, daca aceștia consimt sau doresc, nu impun restricții.
2.3.  Este interzisă fotografierea cu altceva decât telefoane mobile a anumitor recitaluri din programul festivalului. Anumiți artiști nu permit sub nici o formă prin contracte nici fotografiatul și nici filmatul. Aceste segmente vor fi anunțate corespunzător, iar cei care vor utiliza aparatură profesională în timpul respectivelor concerte riscă să le fie confiscate temporar echipamentele.
3. MÂNCAREA ȘI BĂUTURA
3.1. Este interzis accesul în perimetrul festivalului cu orice fel de recipiente pentru lichide sau cu orice fel de aliment. În incintă, vor fi organizate puncte de servire a mâncării si băuturii la prețuri accesibile.
3.2. În cadrul festivalului, comercianții nu servesc alcool si produse din tutun minorilor sub 18 ani!
4. SUNT INTERZISE:
4.1. Accesul cu sticle, obiecte contondente, materiale și substanțe inflamabile, arme de orice fel, stupefiante și alte substanțe interzise, ori alte obiecte care pot pune în pericol siguranța celorlaltor participanți.
4.2. Focul pentru grătare sau de orice alt fel în incinta evenimentului.
4.3. Accesul autoturismelor în incinta locației este interzisă, fiind permisă doar autovehiculelor autorizate (organizatori, aprovizionare, echipa de sonorizare, artiști).
4.4. Parcarea autoturismelor pentru publicul prezent se află într-un sector special. Asistența la parcare vă va fi oferită de către echipa de voluntari. Detalii găsiți pe harta iar drumul spre parcare este semnalizat.
4.5. Comercializarea de produse în zonele de camping și festival fără acordul organizatorilor.
4.6. Consumul de droguri sau comercializarea acestora. Traficul de stupefiante și substanțe interzise constituie infracțiune și se pedepsește conform legii. Deținerea și consumul acestora nu sunt tolerate de autoritățile române, care pot fi prezente la festival.
4.7. Portul simbolurilor rasiste, naziste, defăimătoare – pe tricouri, insigne, fulare, bandane, steaguri sau orice alt obiect similar; festivalul este un loc gândit pentru muzică și aer curat, nu pentru afișarea simbolisticii ideologice.
4.8. Accesul în incinta evenimentului cu băuturi alcoolice de orice fel. Este permis accesul cu apă sau alimente, însă acestea pot fi consumate doar în zona de camping. În incinta evenimentului, sunt organizate puncte de servire a mâncării și a băuturii la prețuri accesibile. Reprezentanții firmei de pază nu vor permite să intrați în incintă cu produse specificate anterior, astfel că pentru a evita orice neplăceri, vă rugăm să respectați aceste reguli.
4.9. Accesul persoanelor neautorizate în zonele delimitate de organizatori.
4.10. Iubim animalele, însă, ROCK LA MURES OPEN AIR FESTIVAL este un loc unde muzica la volum mare irită animalele de companie, astfel, nu permitem accesul acestora în incintă.
5. FACILITĂȚI PENTRU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI
5.1. Persoanele cu dizabilități sunt binevenite la festival, dar, având în vedere locul desfășurării, pot exista secțiuni cu obstacole, ceea ce înseamnă că uneori accesul nu va fi foarte ușor. Cu toate acestea, personalul ROCK LA MURES OPEN AIR FESTIVAL va fi prezent pentru a vă asista în caz de nevoie – sens în care, vă rugăm apelați la voluntarii festivalului.
6. INFORMAȚII SUPLIMENTARE
6.1. Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți, vă recomandăm să nu lăsați nimic de valoare în cort, atunci când nu sunteți în sau lângă el.
6.2. Dacă nu puteți lua obiectele de valoare cu dumneavoastră când plecați din cort, vă recomandăm să le lăsați la domiciliu.
6.3. Puneți-vă banii, biletele, cardurile și telefoanele mobile într-un buzunar cu fermoar sau folosiți o borsetă. Eventual, marcați-vă cu nume și adresă bunurile pe care le aduceți la festival, astfel încât să vă putem identifica, în cazul pierderii acestora.
6.4. Avem coșuri de gunoi și tomberoane pe toată suprafața campingului și a festivalului, încercați să protejați mediul în care ne petrecem weekend-ul, folosiți-le, noi de aceea am ales acest loc superb pentru festival!
7. SANCȚIUNI
7.1. Se recomandă o conduită civilizată.
7.2. Nu sunt tolerate manifestările violente și nu se încurajează consumul excesiv de alcool.
7.3. Încălcarea prezentului regulament poate duce la evacuarea persoanelor necooperante și interzicerea accesului în zona de festival, fără rambursarea contravalorii biletelor / brățărilor. Nu ne dorim acest lucru.
REGULAMENT ZONA DE CAMPARE
 1. În camping se intră cu o brăţară distinctă pentru camping pe care o primiţi în baza biletului de festival, la cerere.
 2. Campingul și facilitățile acestuia vor fi deschise începând cu data de 12 iulie ora 08:00 și se vor închide în data de 14 iulie 2019 ora 08:00.
 3. După ora închiderii, organizatorii nu mai asigură securitatea zonei de camping.
 4. Campingul va fi deschis 24 de ore pe zi, posesorii de brățări de camping au dreptul să intre și să iasă de câte ori doresc.
 5. Este interzisă intrarea în perimetrul campingului și în zona de acces al acestuia cu orice fel de vehicul, excepție făcând cele care deservesc zona de campare si caravanele/rulotele care vor intra doar în zona dedicată.
 6. Întreg perimetrul de campare va fi supravegheat de către voluntari. Totuși, vă recomandăm să nu lăsați lucruri de valoare în cort.
 7. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale. În cazul în care ați pierdut ceva, vă rugăm să vă adresați infopoint-ului din festival.
 8. Pe teritoriul campingului, sunt interzise terasele tip Ibiza.
 9. Participanții sunt rugați să vină cu tipul de cort în funcție de numărul de oameni care vor dormii în el. Nu sunt acceptate antreurile mari. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu accepta în camping anumite corturi.
 10. Este intrezisă reclama de orice fel. Fără acordul scris al organizatorului.
 11. În cazul în care asupra persoanei se vor gașii obiecte ilegale (ex. droguri, substanțe narcotice) sau deținute ilegal (ex. armă de foc deținută fără permis), posesorul acestora va fi predat autorităților.
 12. Sunt interzise drogurile, substanțele narcotice, substanțele inflamabile, explozibil și armele de orice gen.
 13. Pe teritoriul campingului, este interzis accesul cu animale.
 14. Sunt interzise focurile de tabără, focul deschis, torțele și artificiile.
 15. Este interzisă intrarea cu generatoare de curent si aragaze.
 16. Corturile se vor monta doar în zonele delimitate pentru corturi. Nu se campează în drum, în zonele de toalete, în zona de acces și în zonele cu altă destinație decât cort.
 17. Este interzisă aruncarea deșeurilor în afara pubelelor și a containerelor de gunoi.
 18. Toate persoanele care intră pe teritoriul campingului trebuie să aibă o brățară care le permite accesul în zonă.
 19. Organizatorul va pune la dispoziția participantului la camping toalete și lumină perimetrală.
 20. Organizatorul nu se obligă să pună la dispoziția participantului curent electric.
 21. Este interzis accesul cu instrumente amplificate.
 22. Pe teritoriul campingului și în zona de acces a acestuia, este interzisă comercializare bunurilor sau distribuția gratuită a obiectelor cu scop publicitar.
 23. Participantul își va monta cortul în zona care îi este alocată la intrarea în camping.
 24. Deteriorarea toaletelor, a sistemelor de iluminat, a gardului perimetral si al altor obiecte aflate în zona de campare se pedepseste si acuzatul trebuie să plătească contravaloarea acestora.
Share This