Rock Over Luduş este noua denumire a festivalului Remember Rock în Luduş, care va avea loc în perioada 22-23 iulie 2016, în Parcul Tineretului din localitatea Luduş, judeţul Mureş.

Ca urmare a invitaţiei primite din partea organizatorilor, Promusic Events a decis să susţină acest festival. Prin parteneriatul creat se urmăreşte construirea unui festival care să poată concura cu alte evenimente de gen cu tradiţie din România.

“Am răspuns prompt invitaţiei organizatorilor de a ne alătură acestui festival considerând că există un potenţial pentru acest gen de eveniment în zonă. Ne bucurăm că putem contribui la ridicarea unui nou festival rock & metal din România.” a declarat Nelu Brindusan, CEO Promusic Events.

ROLDacă la prima ediţie a festivalului (care a fost votată de către public, în cadrul Metalhead Awards, cel mai bun festival la categoria Best Small/Emerging Festival) au cântat exclusiv formaţii autohtone, dintre care amintim Dirty Shirt, Bucovina, Luna Amară, Altar etc, pentru ediţia din acest an organizatorii au invitat atât formaţii autohtone, cât şi formaţii străine.

În zilele următoare vor fi anunţate primele formaţii care vor participa la Rock Over Luduş 2016!
O filmare de la ediţia precedentă a festivalului se poate urmări aici.

Evenimentul este susţinut şi în acest an de Primăria şi Consiliul Local Luduş.

Share This