În patru ediții desfășurate până în prezent, Rock Your High School a descoperit peste 90 de formații de liceeni provenind din 33 de orașe din toată țara. Pentru ediția a cincea a concursului, trupele se pot înscrie pe site-ul concursului, www.rockyourhigh.school până pe 30 august 2017. Patru trupe finaliste se vor întrece în Marea Finală de pe 9-10 septembrie de la Bacău.

Rock Your High School este un concurs care se adresează trupelor de muzică ale căror membri sunt elevi de liceu, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 19 ani. Concursul își propune încurajarea şi promovarea trupelor de muzică tinere, aflate la început de drum.

La concurs sunt binevenite toate trupele de muzică, indiferent de gen, cât timp membrii sunt liceeni cu vârsta între 14 și 19 ani. Până pe 30 august 2017 trupele interesate trebuie să completeze formularul de pe site-ul www.rockyourhigh.school sau să trimită pe adresa ryhs@overground.ro formularul de înscriere completat, o fotografie a trupei și un demo- un link de Youtube către o înregistrare video live a trupei.

Regulamentul oficial precum și toate detaliile necesare se găsesc pe site-ul concursului,  www.rockyourhigh.school.

Patru trupe vor fi selectate de către membrii juriului pe baza demo-urilor primite şi vor intra în finala live de pe 9-10 septembrie de la Bacău, în cadrul Street Food Festival. Din juriu fac parte muzicieni, oameni de radio și promoteri.

Trupa câştigătoare a concursului Rock Your High School va primi ore de studio pentru înregistrarea unui material, precum și organizarea unei campanii de lansare a acestuia. Radio Guerrilla va oferi un premiu special uneia dintre cele patru trupe finaliste, selectată de către membrii juriului din partea postului de radio. Premiul constă în difuzarea unui concert live al trupei în cadrul emisiunii GuerriLIVE Radio Session cu Bogdan Şerban. Festivalul Jazz In The Park de la Cluj-Napoca va oferi un premiu special uneia dintre cele patru trupe finaliste, constând în invitaţia de a participa live la ediţia din 2018 a festivalului.

Despre Rock Your High School pe scurt

Rock Your High School e un concurs care se adresează trupelor de muzică ale căror membri sunt elevi de liceu, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 19 ani. Obiectivele sale sunt încurajarea şi promovarea trupelor de muzică din licee. Organizat vreme de patru ediții în parteneriat cu formația byron (2009, 2010, 2011, 2013), concursul revine în 2017 ca un proiect de sine stătător al Overground Music, agenția de management, PR și booking a unora dintre cele mai cunoscute formații de muzică alternativă din Romania.

Mai multe pe www.rockyourhigh.school

 

Share This