Ca în fiecare an, Rockstadt Extreme Fest va găzdui două scene, programul integral fiind disponibil mai jos. Peste 50 de formaţii şi artişti din Europa, Africa, America de Nord şi America de Sud vor concerta în perioada 2-5 august 2018, pe deja cunoscutul teren de biatlon din Râşnov.

Lineup-ul final este completat de Sincarnate, Indian Fall, Code Red şi Harmed. De asemenea, şi în acest an vom încheia festivalul cu show-ul pirotehnic oferit de Hypnosis Fireshow, în timp ce deja celebrul afterparty revine pe scena a doua, pe parcursul nopţii şi până la răsărit.

                 

Abonamentele  sunt disponibile atât online, cât şi în reţele locale via:

www.rockstadtextremefest.ro
www.iabilet.ro
www.myticket.ro
www.bilete.ro

Abonamentele sunt disponibile atât online, cât şi în reţea naţională şi internaţională şi vor putea fi achiziţionate inclusiv pe toată perioada festivalului, de la intrarea oficială.

La fel ca şi la precedentele ediţii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente care asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival dedicat muzicii metal în România, are loc în perioada 2-5 august 2018, pe terenul de biatlon din Râşnov

Share This