În seara de 31 august, danezii de la ROYAL HUNT vor îmbina melodia și virtuozitatea într-un recital excepțional, la Câmpulung Muscel.

ROYAL HUNT au în spate o carieră de aproape 30 de ani, cu peste 1,7 milioane de discuri vândute și turnee în întreaga lume. Celor 14 albume de studio li se adaugă nu mai puțin de 5 albume live, ceea ce arată că trupa se simte foarte bine pe scenă, deși muzica pe care o cântă nu e una simplă: elemente de progressive și neoclassical metal turnate pe un schelet de rock clasic, peste care vocea inconfundabilă a americanului DC Cooper vine ca o potrivită încununare a soundului ROYAL HUNT.

În recitalul de la Posada Rock, trupa va promova cel mai recent album de studio, ”Cast in Stone”, lansat la începutul acestui an, despre care Andre Andersen, liderul trupei și principalul compozitor, spune că are toate elementele necesare pentru a sta la loc de cinste în discografia ROYAL HUNT: „originalitate, refrene care te prind, melodie, virtuozitate și o producție extraordinară“.
Din concertul de la Câmpulung Muscel nu vor lipsi însă hiturile trupei, precum ”Message to God” sau ”Last Goodbye”, cele care au încântat fanii de pe 5 continente.

ROYAL HUNT este a treia formație anunțată în recital la Posada Rock 2018, după americanii de la UGLY KID JOE și românii de la LUNA AMARĂ. În perioada următoare vom anunța încă 2 headlineri și un co-headliner din afara țării, precum și minim alte 3 trupe românești.

Festivalul Posada Rock 2018 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, este proiect prioritar al Ministerului Culturii și Identității Naționale şi se va desfăşura în perioada 31 august – 2 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Bilete și abonamente la preț redus puteți achiziționa de pe site-ul festivalului www.posadarock.com precum și din rețeaua www.iabilet.ro.

Vă așteptăm la Posada Rock 2018!

Share This