„Back to Life (acoustic)”, în interpretarea formaţiei Bedårande Barn din Suedia, este al doilea single de pe albumul “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”, album ce se va lansa la finalul lunii octombrie a acestui an, şi care va conţine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe româneşti şi străine. Proiectul va fi unul caritabil, iar profiturile rezultate vor fi donate către membrii şi familiile Goodbye to Gravity, precum şi către victimele Colectiv.

Melodia poate fi ascultată sau descărcată de la acest link: https://UMR.lnk.to/BedarandeBarn-BackToLifePR.

Puteţi urmări mai jos un lyric video:

Bedårande Barn a declarat:

„Am fost foarte impresionaţi când am văzut prestaţia celor de la Goodbye to Gravity la „The Cell”, atunci când aceasta a apărut pe Youtube. Melodii care ne aminteau de Soilwork, cu nişte armonii extraordinare. De atunci trupa a intrat masiv în ascultările noastre de pe Spotify.

 

Când am citit pe Blabbermouth despre tragedia de la Clubul Colectiv am fost complet daţi peste cap. Să le vedem zâmbetele în acel ultim spectacol a fost atât de ireal. „Back to Life” a fost un cântec greu de interpretat, dar am făcut-o din inimă.”

Bedårande Barn s-a format în Suedia în 2014 de către membri din legendara trupă punk Noice şi din formaţia de glam rock Crashdiet. De la înfiinţare s-au lansat nouă single-uri şi un EP, trei dintre melodii ajungând pe cea mai înaltă poziţie în topurile iTunes.

bedarande-barn_back-to-life-coverMarcus Öhrn – voce
Jimmie Åkesson – pian
Jesper Landin – chitară acustică
Peter London – chitară acustică

Contact Bedårande Barn:
https://www.facebook.com/bedarandebarn

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Goodbye to Gravity:
Youtube: www.youtube.com/goodbyetogravity, www.youtube.com/GoodbyeToGravityVEVO
Facebook: www.facebook.com/goodbyetogravity
Web: www.umusic.ro/goodbyetogravity

Share This