HOLLYWOD UNDEAD ajung în premieră în România pe 27 iunie la Arenele Romane! Hollywood Undead este o trupă americană de rock alternativ/rapcore din Los Angeles, California, înființată în 2005, cu 5 albume la activ și clipuri cu zeci de milioane de views pe Youtube.

Biletele au fost puse în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua www.iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile

Pentru albumul de debut, “Swan Songs”, artiștilor le-a luat doar un an să îl conceapă, dar încă 2 ani să găsească o casă de discuri care să îl lanseze fără că acesta să fie cenzurat, lucru neacceptat de către membrii formației. Al doilea album “American Tragedy” a dus la plecarea solistului Deuce și introducerea lui Daniel Murillo, albumul intrând fără nicio problema în top 5 Billboard 200.

În 2010 au fost co-headlineri în turneul celor de la Avenged Sevenfold și Stone Sour, “Nightmare After Christmas Tour”. În ianuarie 2013, au lansat cel de-al treilea album “Notes from the Underground”, iar în martie 2015 au revenit în forță cu “Day of the Dead”. Cel mai recent album “Five”, a fost lansat pe 27 cotombrie 2017, lăsând iar un gol cu plecarea lui “Da Kurllz”. Membrii grupului sunt cunoscuți pentru măștile pe care le poartă în concertele live, interviuri sau în videoclipuri. Fiecare mască are propia poveste și este concepută în detaliu de fiecare membru în parte.

Biletele au următoarele prețuri:
– EARLYBIRD: 79 lei Acces General și 119 lei Golden Circle până pe 23 aprilie
– PRESALE: 89 lei Acces General și 139 lei Golden Circle până pe 27 iunie
– LA INTRARE: 100 lei Acces General și 159 lei

Categoria Golden Circle se află în fața scenei. Sunt în vânzare doar 500 de bilete la Golden Circle. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

Share This