Pe 26 Iunie 2018, la Arenele Romane din București ne vom întâlni cu Stone Sour. Americanii vin în frunte cu Corey Taylor, solistul formației Slipknot.

Cu nu mai puțîn de trei nominalizări la premiile Grammy pentru Best Metal Performance și cu un album lansat anul acest, “Hydrograd”, album care a fost primit foarte bine atât de public cât și de critici. Stone Sour promit un show de excepție pe scena Arenelor Romane.

Începând de astăzi, 15 Decembrie, au fost puse în vânzare biletele pentru concert.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara și au următoarele prețuri:

– EARLYBIRD: Categoria A: 145 de lei, Categoria B: 129 de lei, Categoria C: 85 de lei – până pe 1 februarie
– PRESALE: Categoria A: 165 de lei, Categoria B: 149 de lei, Categoria C: 100 de lei – până pe 26 iunie
– Categoria A: 185 de lei, Categoria B: 159 de lei, Categoria C: 120 de lei – la intrare

De asemenea, găsiți în vânzare și pachete speciale cu bilete incluse:

– Early Entry (include bilet categoria B, acces mai devreme în locație, poster cu autograf, brățară specială – doar 50 de bucăți) – 384 de lei earlybird și 404 lei în presale
– Meet & Greet (include bilet categoria B, meet & greet, acces mai devreme în locație, poster cu autograf, pană de chitară, ecuson – doar 75 de bucăți) – 616 lei earlybird și 636 lei în presale
– Side Stage VIP (include bilet categoria B, acces într-o parte a scenei la primele trei piese, poster cu autograf, pană de chitară, ecuson  – doar 6 bucăți) – 1311 lei în earlybird și 1331 lei în presale.

Pachetele speciale nu se rambursează, sunt NOMINALE și nu sunt trasnferabile. De aceea puteți să cumpărați doar câte un pachet per comandă. Toate materialele incluse în pachete vor fi primite în ziua concertului la intrare. Cumpărătorii lor vor informați de către organizatori cu câteva zile înainte cu toate detaliile care nu sunt cuprinse mai sus. Posesorii de bilete categoria A primesc și un poster color și o brățară. Posesorii de bilete categoria B primesc și o brățară.

Harta Locației: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K și E
Categoria B: fără loc, în fața scenei.
Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

Numărul de bilete din categoriile A și B sunt limitate la 700 de bucăți din fiecare categorie. Locurile la categoria A se ocupă în ordinea sosirii și nu sunt numerotate. Capacitatea sectoarelor K și E (adică sectoarele alocate Categoriei A de bilete) este de 900 de locuri dar s-au pus în vânzare doar 700 de bilete pentru un plus de confort.

Posesorilor de bilete la Categoria A le este permis accesul și în categoriile B și C iar posesorilor de bilete din Categoria B le este permis accesul și în Categoria C. Fanii care au bilet în categoria C pot sta doar în categoria C. Categoria C are și locuri pe scaun (toate sectoarele din Arenele Romane mai puțin K și E unde este categoria A) dar pot sta și în picioare în spatele categoriei B. Gardul care separă categoriile B de C este la doar 9-10 metri de scenă.

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoțiți. Cei sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un adult posesor de bilet valabil. Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Concertul are loc în aer liber.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

Share This