The ‘O’ folosește mai multe genuri muzicale și un personaj animat numit “Trippy” pentru a arăta lumea așa cum e, o lume care fără probleme ar fi plictisitoare iar fără ironie ar fi plată!

Theo este adeptul ideii că orice subiect este abordabil. Din această cauză, cantonarea pe un singur gen muzical sau trend nu este o soluție pentru The ‘O’.

The ‘O’ are câte ceva pentru toată lumea, de la piese a cappella, până la funk sau rock, de la piese despre iubire, până la satire.

Pentru a lega toate acestea, a luat naștere “Trippy”, un personaj animat care, deși un alter ego al lui Theo, se vrea a reprezenta orice ascultător, de orice vârstă și concepții.

“Încercăm, prin Trippy, să spunem câte o poveste pentru fiecare dintre noi. Așa cum majoritatea am trecut printr-o relație toxică, fiecare am simțit un pic de rebeliune, fiecare am iubit, am râs și am plâns, Trippy este acolo drept cobaiul nostru, să joace, să sufere și să cânte pentru noi.”

The ‘O’ te invită în lumea lui Trippy sau “Trippyverse”, să te conectezi la o lume pe care societatea din ziua de astăzi nu te lasă sa o vezi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This