Miluta FluerasPe Miluţă Flueraș, îl ştiţi, da? E cel nedezlipit de scenă la începerea concertelor. Apoi fuge prin toate colţurile locaţiei, să imortalizeze cadre, unghiuri, fante, umbre, culori, forme… După care se pierde prin mulţime şi apare iar în faţă. Şi iar în spate… şi tot aşa!

Nici bine nu ajungi acasă după un concert fain şi online sunt deja publicate zeci, sute de fotografii. Când are timp să le descarce, să le prelucreze, nimeni nu ştie… dar e întotdeauna primul! În unele te vezi, în altele îi vezi pe cei cu care ai fost sau pe cei cu care te-ai împrietenit acolo. Şi se conturează astfel acea punte între cei prezenţi şi cei de acasă, între cei ce au avut norocul să vadă pe viu artistul preferat şi cel care arde de nerăbdare să vadă cum a fost acolo, pentru că nu a putut ajunge. Miluţă este maestrul, este cel ce a creat această Little Planet, care îmbină trăiri cu amintiri, poveşti cu zâmbete şi emoţii cu bucurii.

Miluţă a avut şi câteva expoziţii proprii, despre Noises Within, de acum 2 ani, a povestit puţin aici.

Soare, ploaie, ninsoare, îngheţ, furtună, caniculă, indoor sau outdoor, de la Rock şi Metal şi până la Jazz şi Blues, în săli pline sau aproape goale, Miluţă este pe baricade, la datorie, cu aparatele foto în mâna. O datorie care a pornit din el, mai întâi pentru el, după care, să împărtăşească cu toată lumea… Doar din pasiune, pentru a se bucură şi pentru a bucura! Miluţă este eroul meu pentru fotografia de eveniment! Nici nu puteam să-mi închipui că ar fi lipsit din Colectiv, vineri seară. Şi nu a lipsit…

Internat în stare gravă, cu arsuri de gradul 2, operat ieri, acum stabil, Miluţă este sub supravegherea atentă a medicilor şi gândurile noastre bune converg către el şi cei apropiaţi lui. După spitalizarea care nu ştim cât va dura, Miluţă va urma un tratament lung de recuperare, care îl va ţine departe şi de serviciu. Familia îl ajută cum poate dar resursele financiare şi logistice sunt limitate, în ciuda faptului că Ana Maria este puternică şi îl susţine continuu.

Miluţă are nevoie chiar acum de ajutorul meu, al tău, al fiecăruia dintre noi, cei care l-au cunoscut sau cei care au auzit de-abia acum despre situaţia lui specială. Orice donaţie ajută! Solidaritatea noastră salvează vieţi şi haideţi să transformăm Little Planet în Big Planet!

Donaţiile se pot face în contul RO12UGBI0000762002799RON, deschis la GARANTI BANK S.A.
Titular de cont: Ana-Maria Gavrilă (fără diacritice). Pentru cei din afara României, codul SWIFT este UGBIROBU, iar filiala băncii este Agenţia DRUMUL TABEREI.

Share This