Watzzy este un proiect de funk/rock presărat ici-colo cu elemente acustice, de jazz și blues, dar și cu câteva intervenții din muzica electronică.

Când m-am decis să lansez proiectul m-am gândit că ar fi fain să prezint publicului câteva piese compuse de mine. La început am lansat câteva clipuri acustice, apoi lyric videos realizate de Zöld Attila și Petki Milán, apoi a apărut Bere cu videoclipul realizat împreună cu David Bahna și în decembrie 2019 în sfârșit a apărut albumul Pamela.

Pamela este un album ce poate fi împărțit în două părți. Prima parte este o scurtă călătorie cu și prin ego-ul masculin (stereotipuri). Piesele Bere, Tare și Vânătoarea încearcă să arate o latură comică al ego-ului bărbătesc conform stereotipurilor. A doua parte al albumului este o combinație de piese acustice de dragoste și de funk, zic eu dansabil. O parte din piese au a fost compuse împreună cu Soka și Cipa iar textele au fost scrise de Soka, Bódi Isti și de mine. Albumul a fost mixat și masterizat de mine în studio-ul de acasă. Artwork-ul a fost realizat de cei de la Koolab Design Studio.

Momentan lucrăm la încă două videoclipuri ce vor apărea în decursul anului. Concertul de lansare al albumului Pamela va avea loc pe 23 aprilie la Rockstadt în Brașov. Alte concerte vor fi anunțate pe pagina de facebook și pe Instagram.

Link-uri social media:
Spotify: https://spoti.fi/38SUGac
Facebook: https://www.facebook.com/Watzzy/
Youtube: https://m.youtube.com/c/Watzzys
Instagram: https://www.instagram.com/watzzy_r/
e-mail: watzatkarobert@gmail.com

 

 

Share This