Doar o zi pana la weekend si nimeni nu mai are rabdare! Jukebox canta refrenul unei vieti libere si fara grij si lanseaza “Sa vina vinerea”, o piesa vesela, cu multa energie, care pune in prim plan distractia si fantezia unui weekend liber care s-ar putea repeta la nesfarsit.

“Vinerea pare sa fie cea mai iubita zi din saptamana. Cel putin asa rezulta din postarile din mediul online. Vinerea este hotarul dintre doua lumi: concentrare, responsabilitati si program strict, pe de o parte, si relaxare, chef de distractie, fara reguli, de cealalta parte. “Sa vina vinerea” este imnul celor care socotesc zilele saptamanii in functie de ziua de vineri”, povesteste Alex Vasilache, solistul trupei.

“Mereu mi-a placut energia celor de Jukebox. Având ocazia sa ii vad pe scena, am zis hai sa facem un Pop Rock, cu influențe usor americane. Fiind un baiat de tobosar, piesa trebuia neaparat sa aiba energie maxima, energie pozitivă, iar Andi a fost genial găsind povestea și totul s-a legat din prima. Si uite-asa a venit vinerea!”, declara Marius Rozsdas (Magic Juice).

 

Piesa “Sa vina vinerea” este produsa in studiourile Magic Juice, compusa de Marius Rozsdas si Andi Banica. In regia lui Sano Jarski, editat de Tudor Gramescu si produs de Pinhole Media, videoclipul o are in rolul principal feminin pe frumoasa Bella Santiago.

Cu peste 2000 de concerte live si nenumarate piese lansate, Jukebox este o trupa formata din Alex Vasilache (voce), Viorel Dodoc (chitara), Andrei Apostol (chitara), Razvan Sofronescu (bass), Viorel Sirbu (pian, acordeon, trompeta), Gabi Sofronescu (voce si pian) si Ovidiu Condrea (tobe). In 2017 trupa a lansat alaturi de Bella Santiago “Vocea ta”, dar si „Auzi cum bate”, piesa care a fost selectata in finala Selectiei Nationale Eurovision 2018. In aprilie 2018, Jukebox & Bella Santiago au lansat „Sugar Gumalaw”, prima productie romaneasca cu versuri in engleza si tagalog. Au urmat piese precum „Am ce nu am” si “Absenta ta”, iar in februarie 2019 Jukebox & Bella Santiago au lansat single-ul „Ma intorc zi de zi”, clipul avand aproape 2 milioane vizualizari pe youtube.

contact@trupajukebox.ro
www.trupajukebox.ro
www.fb.com/trupajukebox
https://www.youtube.com/jukeboxband
https://www.instagram.com/trupajukebox/
http://trupajukebox.tumblr.com/

Share This