Catalogat încă de la debut drept unul dintre cel mai îndrăznețe proiecte muzicale din Sibiu, trupa DOMINO și-a început parcursul artistic în 2013. Sunt unici datorită combinației de instrumente folosite – țambal, chitară bass, trompetă, tobe si synth-uri, a prezenței scenice și a felului în care reușesc să-și surprindă publicul de fiecare dată. Iar primul lor disc, „Haida”, va fi lansat la București printr-un concert pe 18 februarie în JamStage (cal. Rahovei nr. 147-153)!

Muzica lor se încadrează în categoria rockului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit.

La albumul de debut s-a lucrat timp de doi ani, perioadă în care Domino au adăugat repertoriului live multe piese noi. Proiectul de debut s-a extins, astfel, ajungând să cuprindă trei EP-uri reunite în trilogia „Fuga Lolelor”.

Primul dintre acestea, EP-ul „Haida”, va fi lansat pe 18 februarie și reprezintă îndemnul trupei de a intra in “dimensiunea” Domino și de a “gusta” din muzica folclorică cum nu ai mai făcut-o niciodată.

DOMINO:
Sebastian Marcovici – chitară, chitară bass, voce
Romulus Cipariu – țambal, voce
Valentin Oancea – tobe
Medve Sandor – trompetă
Claudiu Urse – synth-uri

Biletele costă 25 de lei (în avans pe www.iabilet.ro) sau 30 de lei la intrare.

http://fb.com/domino.sibiu

Share This