Vunk lansează astăzi cel mai recent single, “Sări”, însoţit de cel mai inovativ şi original videoclip.

vunk -sariEste pentru prima dată când o trupă din  România lansează un videoclip intergral din gif-uri şi filtre din Snapchat, cea mai populară reţea de socializare din ultimul timp, la nivel global.

Piesa este compusă de către Cornel Ilie şi Gabriel Maga, iar textul este scris de Cornel Ilie.

De regia videoclipului s-a ocupat Cornel Ilie, fiind pentru prima dată în postura de regizor, de imagine Cornel Ilie şi Răzvan Ilie, iar montajul a fost făcut de Bogdan Mustăţea.

“Este primul videoclip pe care îl regizez și filmez. Cu toate astea, n-am pretenția de a fi regizor, doar am creat un concept în care să folosim cele mai noi trenduri de comunicare într-un mod foarte creativ. Cred că “Sări” este primul videoclip creat 100% doar din gif-uri și în care se folosește aplicația Snapchat. S-ar putea chiar să fie o premieră mondială. Sper ca inovația din videoclipul nostru să fie un trendsetter în materia de clipuri, așa cum s-a întâmplat și cu premierele de tehnologie pe care le-am făcut în spectacolele noastre. Mulți trăiesc în fiecare zi ca în cel mai extins GIF, făcând aceleași lucruri, fără să mai lase loc de improvizație în viața lor. Eu îmi doresc să-i fac să sară din gif-ul lor personal. Așa se cheamă și piesa, “Sări”. Așa face și clipul nostru, sare din tipare”, a declarat Cornel Ilie.

Vezi videoclipul piesei “Sări” aici:

Ascultă/Descarcă piesa “Sări” de aici: https://MediaPro.lnk.to/Vunk-SariNe

Mai multe informaţii pe:

https://www.facebook.com/VunkOfficial
https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania
https://facebook.com/umusicro

Share This