Aşadar, cui nu-i plac sarmalele?! Noi suntem înnebuniţi dupa ele, în special după Sarmalele Reci! În 27 Octombrie 2018, Hardward Pub (ex-Hard Club) vă invită să degustăm împreună o porţie nebună de muzică, un show marca Sarmalele Reci!

Înfiinţată în 1993, cu o carieră de peste 25 de ani, Sarmalele Reci a acaparat scena rock românească, prin versurile autentice şi prin sound-ul care îţi râmâne întipărit în minte. Muzica Sarmalelor Reci este un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor. Versurile, scrise cu artă şi forţă în limba română, sunt considerate drept cele mai originale şi mai emblematice pentru societatea românească post `90. Grupul are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească şi este un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie şi multă energie. Pe parcursul carierei, membrii trupei au beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi a mass mediei. În anul 2007, Sarmalele Reci a primit premiul „Actualitatea Muzicală” pentru 14 ani de succese în muzica rock. Vino alături de noi să asculti piesele pe care le fredonai si tu cândva: „Violeta”, „Țara Te Vrea Prost”, „Telefonul Nu Mai Sună” și multe altele, care te vor încânta şi îți vor da o energie de invidiat!

În palmaresul formaţiei Sarmalele Reci regăsim:

– 8 materiale discografice;
– participare la numeroase festivaluri din străinătate – Germania (1994), Ungaria (1997), Anglia (1998), Moldova (2000), Spania (2006), Germania (2012); şi din ţară – Peninsula, B`est Fest, Folk You etc.;
– mii de concerte ;
– mare varietate de apariţii radio şi TV;
– figurarea în primele locuri ale topurilor radio;
– parteneriate cu organizaţii non profit şi companii

Componenţă:
Zoltan Andras – voce 
Emil Viciu – chitară
Vlady Săteanu – chitară bas
Mircea Laszlo Horvath – claviaturi
Gabriel Drăgan – tobe

https://www.facebook.com/SarmaleleReci/

Intrare: 30 lei

Share This