Sâmbătă 26 mai 2018, Satarial ajunge pentru prima oară în România!

O trupă legendară în Rusia, atât pentru ceea ce au creat în cei aproape 30 de ani de activitate, dar și pentru controversele din jurul ei. O formație cu o istorie șocantă: primele concerte susținute în biserici abandonate, liderul trupei trimis la azilul de nebuni timp de doi ani, acuzații nefondate de terorism, incendieri de biserici și profanari de morminte.

Pentru amestecul de pagan, folk și black metal, Satarial au fost dați ca exemplu negativ de multe ori la Televiziunea Națională din Rusia. Biserica Ortodoxă moscovită le urmărește activitatea și trimite Poliția să le oprească de fiecare dată concertele. CDurile lor sunt refuzate de magazinele de muzică. Sunt cenzurați sub toate formele în Rusia, însă live au toate ingredientele pentru un spectacol total: magie, misticism, provocări erotice.

Concertul va avea loc în Club Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, București), sâmbătă 26 mai, ora 19.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Prețul biletului: 30 lei (de vânzare doar la intrare, în seara concertului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afară clubului. Stand de CD-uri și tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului și pentru plata cheltuielilor de deplasare a formației Satarial.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/734105703449442/

Pagini oficiale Satarial:
https://web.facebook.com/SATARIAL-68262948642/
https://www.youtube.com/channel/UCuV7DkGNcNpKmF49uQINeIA

Eveniment Metal Under Moonlight (ediția a 73-a).

Trupele care vor deschide acest concert vor fi anunțate în curând.

Share This