Începând cu 17 Februarie și până pe 20 Martie 2018 trupa românească de melodic rock/metal cu voce feminină – Scarlet Aura a fost invitată alături de Beast in Black să susțină concerte cu legendara trupă italiană de simfonic metal – Rhapsody în cadrul turneului “20th Anniversary Farewell Tour”!

Trupa Rhapsody s-a reunit pentru un ultim turneu, fapt ce ce a încins spiritele printre fanii care s-au înghesuit în cumpărarea biletelor, multe din concertele anunțate fiind deja Sold Out!

Performanța unică a trupei românești Scarlet Aura de a concerta alături de nume mari ca Rhapsody ne permite să ne bucurăm la rândul nostru de promovarea rockului românesc la nivel internațional dar mai ales a trupelor rock cu voce feminină ce au nevoie de toată încurajarea și de ce nu, de un precedent, un model de urmat!

Milano, Roma, Londra, Hamburg, Stockholm, Warsaw, Paris, Barcelona și Madrid sunt doar o mică parte din cele 24 de orașe în care vor avea loc concertele susținute de români în fața a mii de oameni. Această oportunitate de promovare în 13 țări este uriașă pentru trupa Scarlet Aura care se află deja la al patrulea turneu internațional, unul din cele mai importante fiind cel susținut alături de Tarja Turunen în Octombrie 2016.

Biografie Scarlet Aura:
“The Rock Chick” album – lansat de Universal Music în 2014 (RO)
“Tomboy” digital single – lansat de Universal Music în 2014 (RO)
“Falling Sky” album – lansat de Pure Rock Records în 2016 (DE)
“The Beast Within Me” single – lansat de Outlanders Productions Oy în 2017 (FIN)
“Memories” album – lansat de Outlanders Productions Oy în 2017 (FIN)

Despre Scarlet Aura:

Trupa Scarlet Aura și-a început aventura sub numele de AURA în 2014 când a lansat primul album “The Rock Chick” prin casa de discuri Universal. Redenumirea trupei a venit în 2015 cu o identitate mult mai bine definită care spune totul despre personalitatea lor electrică.

Scarlet Aura a devenit cunoscută la nivel internațional după câștigarea concursului “The Black Sea Battle of the Bands” în Kavarna Rock Fest 2014 din Bulgaria dar și după turneul susținut alături de Tarja Turunen în 2016 în Germania, Elveția și Austria. Atunci, Scarlet Aura a lansat albumul “Falling Sky”, un album produs de faimosul Roy Z care a lucrat cu artiști ca Helloween, Rob Halford, Skid Row. Toate acestea au avut ca rezultat turneul “Falling Sky” din câteva țări Europene în 2016-2017.

Astăzi, noul single dă numele unui turneu inedit – “The Beast Within Me Tour” – ce are loc din septembrie 2017 până în aprilie 2018. Show-urile prezintă noile materiale – single-ul “The Beast Within Me” , albumul “Memories” dar și melodii surpriză de pe albumele anterioare.

Web Site – www.scarletaura.net
www.facebook.com/scarletaura
www.instagram.com/scarlet_aura_
www.twitter.com/Scarlet_Aura_
www.soundcloud.com/scarletaura
Management -Tatyana Shubina tatyana@outlanders-productions.com
Booking – contact@scarletaura.net

Aura Dănciulescu – Lead vocals
Mihai Dănciulescu – Lead guitars and Vocals
Cătălin Ungureanu – Bass guitars and Vocals
Sorin Ristea – Drums

Share This