Incepand cu data de 22 Septembrie trupa de new age melodic metal cu voce feminina din Bucuresti Scarlet Aura isi face cunoscut noul album intitulat “Hot`n`Heavy” in tari precum Bulgaria, Ukraina, Lituania, Letonia. Rusia dar si in Romania! Albumul “Hot`n`Heavy” este semnat cu casa de discuri Sliptrick Records si contine urmatoarele melodii:

“Hot`n`Heavy” track list:

1. This Future Becomes Our Past 1:39
2. Hail To You! 5:33
3. In The Name Of My Pain 4:35
4. Hot’n’Heavy 4:42
5. Fallin’ To Pieces 4:13
6. Glimpse In The Mirror 5:40
7. You Bite Me I Bite You Back 4:43
8. Hate Is Evanescent, Violence Is Forever 5:06
9. Silver City 4:54
10. Light Be My Guide 4:27
11. Let’s Go Fuckin’ Wild 4:07

Bonus Track:

12. Balkan Stars ProjectTo New Horizons 7:06

Odata cu lansarea albului, trupa Scarlet Aura a publicat primul volum – Ignition – din seria The Book of Scarlet, scris de vocea trupei – Aura Danciulescu. Cartea este fantasy, scrisa in engleza si in continutul sau cuprinde si versurile melodiilor de pe “Hot`n`Heavy”. Trupa recomanda atat citirea cartii cat si ascultarea melodiilor de pe album pentru o mai buna intelegere a lumii Scarlet Aura. Aceasta actiune de dubla lansare album-carte este fara precedent si invita iubitorii de fantasy dar si de muzica sa se bucure pe deplin de mesajele sustinute si transmise de trupa atat prin muzica cat si prin lectura.

Trupa Scarlet Aura a sustinut in acest an un turneu European impresionant de in 13 tari alaturi de legendara trupa Rhapsody si a fost invitata de trupa braziliana Angra in calitate de invitat special pentru a sustine un turneu in America de Nord pentru 31 de concerte!

Gasiti toate datele cu privire la trupa, turneu dar si noul album pe www.scarletaura.net!
Primul single de pe album, “Hail to You”, considerat de presa straina imnul metal al noii generatii, a fost lansat pe 21 August si poate fi gasit aici:
http://smarturl.it/hail_to_you

In Romania, concertul de lansare a albumului din cadrul turneului “Hot`n`Heavy” va fi unul deosebit si va avea loc la Suceava pe 25 Octombrie! Toate biletele pot fi reservate pe evenimentele oficiale de pe pagina de facebook a trupei www.facebook.com/scarletaura.

Go scarlet, Go wild!

Aura Danciulescu – Voce
Mihai Danciulescu – Chitara si voce
Rene Nistor – Bass
Sorin Ristea – Tobe

www.scarletaura.net
www.facebook.com/scarletaura
www.youtube.com/scarletaura
www.instagram.com/scarlet_aura_
www.twitter.com/Scarlet_Aura_

Share This