Scarlet-AuraTrupa Scarlet Aura începe anul 2016 în forţă cu un nou coleg de trupa dar şi cu primul concert în Regatul Unit al Marii Britanii!
După un concert susţinut la sfârşitul anului trecut în Sofia, trupei i s-a alăturat unul din cei mai talentaţi şi căutaţi pianişti – Sebastian Blaj. “Richie”, aşa cum îi spun prietenii, a studiat conservatorul şi a făcut parte din proiecte muzicale importante, fiind un bun instrumentist atât la pian cât şi la flaut sau chitară.
În formula de 5, Scarlet Aura este mai pregătită că niciodată de concerte internaţionale şi show-uri de excepţie iar cu fiecare apariţie face din “Falling Sky” un album din ce în ce mai aşteptat pe piaţa internaţională a rockului.
Pe 14 februarie trupa va susţine primul show în Londra, într-un club foarte cunoscut pe scena live londoneză – Barfly, în cadrul unui eveniment cu tematică. La concert vor fi prezenţi, special să vadă Scarlet Aura, şi organizatorii unor importante festivaluri internaţionale care pot hotăra în orice clipă soarta românilor.

Aura a anunţat schimbarea numelui în Scarlet Aura la show-ul susţinut pe 16 decembrie la Sofia, în deschidere pentru trupa Accept. Schimbarea numelui a venit odată cu semnarea unui contract cu Metal Music Bookings & Management.

Trupa Aura s-a înfiinţat la finalul lui 2013, odată cu lansarea primului single cu videoclip – “Şerif Stelar”. A lansat primul album numit “The rock chick” în martie 2014 iar la scurt timp după, primul single cu videoclip în engleză numit “Tomboy”. A câştigat concursul “The black sea Battle of the Bands” la Kavarna Rock Fest după care a susţinut mai multe concerte atât în România cât şi internaţionale alături de nume ca Helloween, Gotthard, Sabbaton, Nazareth, Delaine, Battle Beast, Dave Evans, Accept şi mulţi alţii. Acum trupa a semnat cu Metal Music Bookings & Management şi urmează să susţină un turneu internaţional de promovare al trupei dar şi al noului album, cu versuri în limba engleză, care va ieşi curând pe piaţă: “Falling Sky”.

Trupa Scarlet Aura este formată din:
Aura Dănciulescu – voce,
Mihai Dănciulescu – chitară,
Sebastian „Richie” Baj – clape,
Matei Căpitanu’ – chitară bass,
Lapi Răzvan Lupu – tobe.

Mai multe despre Scarlet Aura găsiţi pe www.facebook.com/AURAMUSIC

Share This