Trupa de melodic metal Scarlet Aura aduce în România spectacolul de lansare a noului album “Falling Sky” în club Quantic din Bucureşti pe 27 aprilie! Invitaţii speciali, momentele surpriză dar şi play-listul pe măsură promit publicului o seară de exeptie!

Semnat cu casa de discuri din Germania Pure Rock Records – albumul “Falling Sky” a fost adus în atenţia publicului de către Scarlet Aura odată cu turneul susţinut alături de Tarja Turunen în Octombrie anul trecut, conine 11 melodii dintre care un bonus track – radio edit şi a fost produs de celebrul Roy Z – producătorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford şi al altor mari artişti.

Tracklist:

 1. Immortal In Your Eyes
 2. Colour Blind
 3. You`re Not Alone
 4. My Own Nightmare
 5. Chasing White Horses
 6. Falling Sky
 7. Silent Tears
 8. Shamanic Eye
 9. Fortune Teller
 10. Riding like the wind
 11. Silent Tears – radio edit

Albumul “Falling Sky” poate fi achiziţionat de la:

 1. PureRockRecordsShop
 2. i-tunes
 3. Amazon
 4. Direct de la managementul trupei, cu autografe: contact@scarletaura.net

Scarlet Aura s-a înfiinţat în 2013 sub numele de AURA şi a lansat în 2014 primul disc, “The Rock Chick”, a câştigat prima ediţie în Bulgaria a “Black Sea Battle of the Bands” din cadrul Kavarna Rock Fest, a cântat alături de trupe ca Accept, Nazareth, Helloween, Europe, schimbându-şi numele la cerinţa agenţiei de management care a explicat nevoia unei denumiri unice în piaţa muzicală.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro – (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX – Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara)

Pentru mai multe informaţii, ne găsiţi pe e-mail la contact@scarletaura.net şi pe Facebook la https://www.facebook.com/scarletaura/.

Share This