False Reality din Brașov anunță o nouă schimbare de componență, în urma deciziei de a pleca din trupă a lui Marc Spedalska, bassistul care a apucat să cânte doar în trei concerte. Acesta tocmai a devenit medic rezident neurolog în Cluj-Napoca și a fost nevoit astfel să părăsească acest proiect muzical pentru a își construi o carieră în medicină.

Înlocuitorul său este Constantinescu “Snuff” Radu, un tânăr bassist din Brașov care a activat în trupele Consequence și Around the World și care în acest moment își pune amprenta asupra a două proiecte numite Arrest The Moment și My Backyard Telescope.

Acesta a și cântat deja de două ori cu False Reality, în cadrul concertelor din Târgu-Mureș și Cluj-Napoca, din 20 și 21 ianuarie, unde a avut câte o apariție scenică pe timpul a trei piese.

False Reality își vor continua astfel cu noul bassist turneul de lansare a albumului “End of Eternity”, anunțând încă patru concerte:

– 03.03.2017 – București – Club Fabrica – cu Eternal Fire, Mindcage Escape, Recursive Delusion
– 04.03.2017 – Buzău – Cafeneaua Artiștilor – cu Mindcage Escape
– 17.03.2017 – Târgoviște – Karma Rock House – cu Hteththemeth
– 18.03.2017 – Constanța – Rock Halle – cu Hteththemeth

Pentru cei care nu știu la ce să se aștepte, vă prezentăm piesa “End of Eternity”, care dă numele proaspătului album al celor de la False Reality:

Share This