Se apropie cel mai fresh festival de blues din România:  Open Air Blues Festival, Brezoi, Vâlcea. Dați o privire mai jos și o să găsiți o mulțime de motive ca să fiți acolo.

Trei zile si trei nopti de blues, funk, rock-blues și fusion!
INTRAREA LIBERĂ!

Joi, 20 iulie 2017
Adi Barar Band
Dusty Ride
Blues Progression
Calin Cyfer Band
NIGHTLOSERS

Vineri, 21 iulie 2017
Florin Giuglea Grup
Ride on Band
Roxana Stroe (Foxy Lady) Band
Platonic Band
Ag Weinberger Feat. Canaf & Excentric Blues Band
Rares Totu’s Midnight Sun Feat. Andrei Cerbu & Nick Krakovszki & Marcian Petrescu & Aminda Nomade & Liviu Stanciu & Dean Bowman

Sambata, 22 iulie 2017
Soul Steamers
Joe Rusi & Rares Totu’s Midnight Sun
Single Barrel
Mike Godoroja & Blue Spirit
AXiS
Tom Atkinson & The Southern Cockroaches
Blue Family & Ana Radzic

În zilele de 20, 21 și 22 Iulie 2017, Parcul Central Brezoi se va transforma într-un templu al notelor muzicale, energiilor pozitive și vibrației speciale.
Nu mai puțin de 17 formatii de elită și invitați speciali ne vor purta într-o poveste de vară, de munte, cu toate esențele muzicale în stare pură.

Gazda muzicală a festivalului este Mike Godoroja, foarte cunoscutul nostru artist de blues-alternativ, care are in acest an un nou proiect ”NASCUT IN ROMANIA” si care s-a remarcat de-a lungul anilor si ca producător muzical a numeroase evenimente media si realizator de emisiuni radio – televiziune de profil blues, jazz şi rock.

ORGANIZATORI: ASOCIAȚIA MENTOR ROCK din Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu PRIMĂRIA BREZOI și ABY STAGE BAR din Râmnicu Vâlcea.

La aproximativ. 500 m de Parcul Central Brezoi (locul de desfășurare al festivalului) este amenajată o zonă de campare pentru corturi și rulote cu acces gratuit.
Situată în mijlocul arcului carpatic Valea Lotrului își asteaptă turiștii să o descopere, pe site-urile de profil pot fi găsite numeroase oferte de cazare în apropierea festivalului.

Share This