Aby-26septPe data de 26 septembrie, în club Aby Stage din Râmnicu Vâlcea trei trupe ieşite din comun care îşi promovează albume proaspăt apărute, plus dublă lansare de disc!

Trupa Valborg din Germania îşi va lansa în România noul album, intitulat “Romantik”.
Bucureştenii de la Bloodway îşi vor lansa cel de-al doiela disc din carieră, intitulat “Mapping The Moment With The Logic Of Dreams”.
Maghiarii de la Perihelion vor cânta piese de pe noul lor album, prevăzut să apară în octombrie!

Puteţi ascultă o piesă Bloodway în varianta live, de pe noul album, mai jos:

Despre Valborg, Tom Warrior (Triptykon, Celtic Frost, Hellhammer, Apollyon Sun) spunea în 2009 că prezenţa acestei trupe pe scenă se caracterizează astfel: “Cruzimea şi nihilismul de care s-a făcut uz pe scenă au reprezentat nişte forme de a crea dependenţă ascultătorului, manifestate într-un fel sălbatic. A fost aproape ca şi când aş fi asistat la o combinaţie de Bohren & der Club of Gore, Black Sabbath în perioada de început şi Hellhammer. Cu toate astea, Valborg abundă în originalitate şi unicitate.”

După ce a compus patru albume de-a lungul timpului bazate pe un doom experimental, de data aceasta grupul german Valborg a adăugat o nuanţă de culoare muzicii sale. Acum “trupa se scufundă şi mai adânc în atmosfera unui abis melancolic, menit să calmeze sufletele izolate ale ascultătorilor acestui gen”, se scria într-un comunicat emis de Valborg.

Perihelion este o trupă de avant-garde post-black metal din Ungaria, ce a semnat de curând cu Apathia Records pentru următorul disc care poartă titlul “Zeng”, prevăzut să fie lansat pe data de 19 octombrie 2015. După schimbarea numelui din Neokhrome în Perihelion, trupa a lansat un EP, intitulat “Nap Fele Néz”, care a fost primit extrem de bine de presa de specialitate internaţională.

Share This