Label-ul romanesc “Psychosounds Music” anunta semnarea unui contract cu trupa Shadows Out of Time din Varna pentru realizarea primului album de studio.
Lansarea va avea loc pe 16 noiembrie in Varna si pe 23 noiembrie in Bucuresti, parteneri ai lansarii fiind bucurestenii de la Machiavellian God (acestia lansand de asemenea primul album pe 23.11 prin intermediul “Psychosounds Music”).

SHADOWS OUT OF TIME a luat fiinta in 2018 in Varna, Bulgaria. Formatia este un proiect al basistului Georgi Pehlivanov. Trupa a fost formată în 2018 în Varna, Bulgaria și cuprinde muzicieni bine cunoscuți de la trupe precum Symbolic, Lieveil sau Drive Your Life. Trupa a clasificat muzica lor ca Melodic Power Metal. Primul single “Evil Rising” a fost lansat la începutul anului 2019.

SHADOWS OUT OF TIME inseamna:
Georgi Dimov – Vocal
Stanimir “Stavry” Stavrev – Vocal
George Pehlivanov – Bass
Petar Velev – Chitara
Gordan Kaloianchev – Chitară
Valentin Deskov – Tobe

Anul 2019 vine cu primele concerte, prima aparitie fiind pe scena din “Fabrica” in cadrul “Balcanic Metal Night”, urmata apoi de concerte in Bulgaria in cadrul mai multor festivaluri ca “Spirit of Rock Summer Nights”, “Sea of Black”, cel mai insemnat fiind “Hills of Rock” alaturi de nume de renume internationale.

Site-uri oficiale SHADOWS OUT OF TIME:
https://www.facebook.com/shadowsoutoftimeofficial
https://www.youtube.com/watch?v=YJ57VIyBUbI
https://www.youtube.com/watch?v=PZSQxVBrff0
https://www.youtube.com/watch?v=_sBtkTWL2AQ

Label PSYCHOSOUNDS MUSIC:
psychosounds.music@gmail.com
https://www.facebook.com/Psychosoundsmusic
https://www.youtube.com/channel/UCUj7US-J2uV9IpV_8gU_PTg

Share This