Shine Festival, cel mai efervescent festival al Capitalei, anunţă încă 6 noi nume pe afişul festivalului, Zona Golden Circle Sold Out, dar şi introducerea de bilete de o zi la preţul de 85 de lei în zona Acces General. De asemenea, mai jos puteţi găsi şi programul festivalului. Nu uitaţi că ne aflăm în perioada de presale unde biletele şi abonamentele au preţuri speciale!

Cele mai noi trupe confirmate, care şi închid afişul festivalului, sunt: Am Fost la Munte şi Mi-a Plăcut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur şi Mouse N Monkeyz. Cele şase nume se adaugă trupelor deja confirmate: Three Days Grace, Subcarpaţi, Alternosfera, Viţa de Vie, Şuie Paparude, E.M.I.L., Coma şi Luna Amară.

Nu uitaţi şi de oferta Shine Together: dacă veniţi în gaşcă la concert, adică dacă veţi cumpăra în aceeaşi comandă 5 abonamente de pe iabilet.ro, aveţi reducere 20% adică unul din abonamente este gratuit! De asemenea, la festival după ora 00:00, puteţi cumpăra trei beri cu două jetoane!

Povestea Three Days Grace începe inocent în anul 1992 sub denumirea de Groundswell când singurele intrigi ale protagoniştilor ei erau problemele întâmpinate la liceu. După un singur album, Wave Of Popular Feeling (1995), membrii trupei se despart ca mai apoi, în 1997, drumurile lor să se reîntâlnească sub lumina unui nou proiect intitulat Three Days Grace. După două decenii în care au devenit trupa simbol a rockului alternativ din Canada, Three Days Grace se mândresc cu numeroase discuri de Platină câştigate în mod special pentru primele trei albume care le-au definit cariera: Three Days Grace (2003), One-X (2006) şi Life Starts Now (2009). Cel mai recent album al trupei, Human (2015), a fost clasat pe locul 1 în topurile de peste ocean. Muzica trupei Three Days Grace este cunoscută în toată lumea datorită unor single-uri precum “Painkiller”, “Riot”, “Pain” sau “I Hate Everything About You”, iar mesajul lor a rămas acelaşi în toţi aceşti ani: “Tu ai putea să schimbi ceva în viaţa ta dacă ai avea la dispoziţie doar trei zile?”

Abonamentele pentru Festivalul Shine se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara dar şi în reţelele eventim şi bilete.ro

– presale 129 lei Abonament Acces General şi 85 de lei biletul de o zi până pe 30 iunie
– în ziua concertului: 150 de lei Abonamentul Acces General şi 100 de lei biletul de o zi

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară.

Biletele de o zi se află în zona acces general.

După ce în 2015 a câştigat tilul de “Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar în 2016 “Best Alternative Performance” şi s-a bucurat de prezenţa a peste 8.000 de spectatori în cele două zile, sub egida “Come & Shine”, festivalul îşi doreşte să-şi meninţă poziţia de lider pe piaţa festivalurilor de profil din Capitală şi mulţumeşte fanilor pentru votul de încredere şi le promite că nu le va înşela aşteptările nici în 2017 !

Un festival oferit de BestMusic Live Concerts.

Share This