Pe 30 iunie și 1 iulie vă așteptăm la Arenele Romane din București la cel mai fresh festival al anului, Shine Festival! Ajuns la ediția a 5-a, alături de Skillet, la Shine vor mai cânta și Paraziții, The Cat Empire, Subcarpați, Frații Grime, Șuie Paparude, Basska, The Mono Jacks, Cred Că Sunt Extraterestru, Fantome, Argatu, Rockabella, Navi, Rana și The Purple Dandies.

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 16:00, iar concertele încep de la 16:30! După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Festivalul are loc în aer liber.

Este interzis accesul cu:
– sticle, conserve;
– mâncare sau băuturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– umbrele (va rugăm în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
– animale de companie;
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!
La intrare în locație toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.
Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.
La locație va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

PROGRAM

SÂMBĂTĂ 30 IUNIE
OPEN DOORS – 16:00
The Purple Dandies – 16:30 – 17:00
Basska – 17:20 – 17:50
Argatu – 18:10 – 18:40
Fantome – 19:00 – 19:30
CCSE – 19:50 – 20:20
Frații Grime – 20:40 – 21:10
Subcarpați – 21:40 – 23:00
Paraziții – 23:15 – 00:30

DUMINICĂ 1 IULIE
OPEN DOORS – 16:00
Navi – 16:30 – 17:00
Rana – 17:20 – 17:50
Rockabella – 18:10 – 18:40
The Mono Jacks – 19:00 – 19:40
The Cat Empire – 20:10 – 21:30
SKILLET – 22:00 – 23:30
Șuie Paparude – 00:00 – 01:15

JETOANE

– În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
– Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă
– Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

ACCESUL COPIILOR

– Copiii cu vârstă sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

CATEGORII DE BILETE ȘI BRĂȚĂRI

– Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de abonament valid pentru care se primește o brățară. Păstrați brățările la mână pe toată durata festivalului, dacă o pierdeți sau o rupeți, va trebui să cumpărați alt abonament! Biletele de o zi nu primesc brățară.
– Biletele de o zi : Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
– Abonamente: Posesorii de bilete la categoriile Golden Circle și Acces General vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au abonamentele. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata festivalului, adică două zile. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie desfăcute sau deteriorate. Posesorii de abonamente Golden Circle pot stă și în zona Acces General, unde există atât locuri pe scaune, cât și locuri în picioare.

BILETE ȘI ABONAMENTE

Nu uitați și de oferta Shine Together: la minim 5 abonamente cumpărate aveți discount 20%!

Abonamentele de două zile dar și biletele de o zi s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/rețea la următoarele prețuri:

– PRESALE 2: până pe 30 iunie – 159 de lei Acces General și 249 de lei Golden Circle 69 lei bilet ziua 1 (Sărbătoarea Subcarpați și Paraziții), 119 lei bilet ziua 2 (Skillet, The Cat Empire)
– LA INTRARE abonamentele Acces General vor costa 170 de lei, 270 lei Golden Circle, 80 lei bilet ziua 1 (Sărbătoarea Subcarpați și Paraziții), 130 lei bilet ziua 2 (Skillet, The Cat Empire)

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară.

Un festival oferit de BestMusic Live Concerts.

Share This