Legendara trupa Voivod va sustine un concert exclusiv in Cluj Napoca pe 13 septembrie, gazduit de Flying Circus. Show-ul face parte din turneul de promovare al noului album, intitulat “The Wake”. In deschidere vor canta si Maggot Heart din Suedia. Nomad Events, organizatorii evenimentului vor mai confirma o trupa de deschidere in curand. Biletele pot fi achizitionate online la pret de 50 de lei (presale), iar in ziua evenimentului la 60 de lei.

Noul album Voivod se inscrie tot in stilul progressive thrash, fiind considerat de membrii trupei ca o continuare naturala a EP-ului “Post-Society” din 2016.

In intampinarea noului album, pe 31 august, Voivod vor lansa un EP pentru piesa “Always Moving”. Materialul contine si o varianta live pentru “Order of the Blackguards”.

Voivod sunt considerati a fi una dintre cele mai creative trupe ale thrash metalului, cu o cariera ce incepe din anii ’80. De-a lungul timpului, canadienii si-a modificat stilul de nenumarate ori, dar pot fi incadrati cel mai usor in zona progressive thrash metal.

Maggot Heart este un proiect in care activeaza Linnea Olsson, cunoscuta pentru activitatea ei din The Oath si Grave Pleasures. Trupa a lansat albumul “Dusk to Dusk” la finalul anului trecut si au participat la editia 2018 a cunoscutului festival Roadburn.

https://maggotheart.bandcamp.com/

Biletele pot fi achizitionate la urmatoarele link-uri:
https://ambilet.ro/tc-events/bilete-voivod/
https://eventbok.ro/music/bilete-concert-voivod-flying-circus-13-septembrie

Pagina eventului pe facebook:
https://www.facebook.com/events/209740166415689/

Concertul este prezentat de NOMAD Events, Cavalleria Events si Flying Circus Cluj.

Share This