Albumul “In Nomine Homini” al celor de la Sincarnate a fost lansat în format digital şi este disponibil pentru streaming sau download la acest link: https://UMRDD.lnk.to/Sincarnate-NominePR

Cel mai recent videoclip al trupei, ce prefaţează albumul, a fost realizat pentru piesa cu numărul trei, intitulată “Curriculum Mortis” şi poate fi vizionat aici:

Înfiinţată în 2005, Sincarnate este o trupă de blackened death doom din Bucureşti a cărei discografie include MCD-ul “On the Procrustean Bed”, lansat de către Axa Valahă în 2007, full length-ul “As I Go Under” (2010) şi MCD-ul “Nothing Left to Give” (2013), ambele apărute sub egida Hatework.

Activitatea concertistică a trupei include pe lângă prezenţa constantă pe scenele româneşti, atât a concertelor de club cât şi a festivalurilor de gen, şi numeroase concerte pe scena internaţională, în ţări precum Germania, Danemarca, Slovenia, Polonia, Moldova sau Bulgaria. Astfel, Sincarnate a concertat de-a lungul timpului în compania unor trupe precum Moonspell, Sodom, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa, Obscura, Sado Sathanas, Agathodaimon, Demonical, Impaled Nazarene sau Umbra et Imago.

Cea mai notabilă experienţă internaţională rămâne totuşi participarea la turneul “At the Gates of Sehtu – European Tour”, în cadrul căruia Sincarnate a concertat în deschidere pentru legendara trupă americană Nile, alături de Ex Deo, Lost Soul şi Svart Crown, pe mai multe scene consacrate din întreaga Europă.

Înregistrat în perioada lunilor iunie – septembrie 2016 la studioul Consonance din Timişoara, albumul a fost mixat şi masterizat între decembrie 2016 şi sfârşitul lui februarie, anul în curs, avându-i la “butoane” pe Edmond Karban, Cristian “Jimmy” Popescu şi Andrei Jumuga. Coperta albumului este semnată de artistul clujean Flaviu Moldovan (@Flaviu Moldovan Drawing) iar corurile au fost înregistrate de către Irinel Cîrlan.

“In Nomine Homini” vă invită la o călătorie spirituală iniţiatică, ce îmbină la nivel auditiv agresivitatea death metal cu răceala black metal şi melancolia specifică doom metal iar în plan liric îşi trage inspiraţia din operele unor clasici precum Dostoievski, Camus sau Nietzsche.

Ca şi ultimele două înregistrări Sincarnate, “In Nomine Homini” a apărut sub egida Hatework şi a fost înregistrat în următoarea componenţă:
Andrei Jumuga – tobe,
Andrei Zala – Bas,
Marius Mujdei – voce,
Giani Stănescu – chitară,
Cristian Stilpeanu – chitară.

Lista pieselor de pe album este următoarea:

1. Attende Domine
2. Agrat bat Mahlat
3. Curriculum Mortis
4. She-Of-The-Left-Hand (Sophia Pistis)
5. In Nomine Homini
6. The Grand Inquisitor
7. Lamentatio Christi
8. Dies Illa
9. L̄iwyᾱṯᾱn

Bonus tracks:

10. De Luctum Perpetuum
11. Atonement

Noul album este disponibil atât sub forma unui digipak 6-fold, cu un booklet de 16 pagini, cât şi a unui digipak extins, ce beneficiază de două bonus track-uri şi de prezentare grafică distinctă. Cea de-a doua variantă va putea fi achiziţionată şi sub forma unui box-set special pentru colecţionari în ediţie limitată. Box-set-ul este lucrat manual individual, de meşteşugari tâmplari şi artizani ai fierului forjat, şi conţine mai multe elemente coerente conceptului propus de Sincarnate prin acest album.

Ambele variante ale albumului pot fi găsite la standurile distribuitorilor, sau online pe siturile acestora sau în reţeaua proprie de parteneri:

Bestial Records şi LetsRock – http://www.letsrock.ro/, http://www.bestial.ro/
Niche Records – https://www.nicherecords.ro/, http://www.emag.ro/
Loudrage Music – http://loudragemusic.com/

Pentru distribuţie, volume mai mari, pachete speciale sau alte situaţii specifice scrieţi la acmanifest@gmail.com sau info@hatework.ro

Contact Sincarnate:
https://www.facebook.com/sincarnateband/

Contact U Rock / Universal Music România:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Share This