Pe 15 septembrie, Final Step Productions vă prezintă un super eveniment marca SINOPTIK, trupă ce se reîntoarce în România cu un show cu totul special, în clubul B52 (str. 11 iunie, 50).

SINOPTIK – Psychedelic Rock / Stoner / Alternative – Ucraina
https://www.facebook.com/SinoptikBand

══════════════

BILETE: https://www.iabilet.ro/site/event/29795/
20 de lei – presale în reţeaua iabilet.ro
25 de lei – în ziua concertului şi la intrare

Vineri, 15 septembrie 2017
Bucureşti, Club B52 – str. 11 iunie, 50

══════════════

SINOPTIK a câştigat concursul Global Battle of the Bands în 2016 (competiţie anuală între trupe din 14 ţări), finala având loc la Berlin.
Sinoptik reprezintă 3 generaţii de rock într-una singură. Conceptul creativ al acestora îl reprezintă versurile delicate şi explozia sunetului. Îmbină excelent energia cu frumuseţea sau chitările distorsionate cu efectele sonore cosmice ale clapelor.
Frontman-ul trupei, Dmitriy Sinoptik, a trăit în Anglia pentru o perioada lungă, unde a înregistrat două albume alături de trupa britanică The Wow Signal şi cântăreţul Penny Foster. Înregistrările sale personale au fost publicate de Gean Pool Universal. Dmitriy a concertat la o mulţime de festivaluri britanice, chiar şi pe aceeaşi scenă cu Iggy Pop.
Sinoptik are la activ două turnee în România, un concert la Blaj Alive şi a deschis pentru Within Temptation la Artmania Bucharest Blast. În august anul acesta Sinoptik a fost aleasă să deschidă concertul Marilyn Manson la Kiev.

══════════════

https://www.iabilet.ro/site/event/29795/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

Share This