Câștigătorii Marelui Premiu la ediția din anul 2014 a festivalului Posada Rock vor susține în acest an un recital pe scena festivalului muscelean.

SinScape este o formație care a apărut pe scena metal-core din România în anul 2012, câștigând rapid un loc între trupele tinere ale noului val de metal românesc. Stilul abordat a fost asemănat cu cel consacrat de formații ca Killswitch Engage, Parkway Drive, As I Lay Diyng, prin îmbinarea de riff-uri agresive cu pasaje melodioase și refrene pline de energie și “groove”.

SinScapeDupă un an de apariții pe scenele din România, SinScape a lansat, în decembrie 2013, primul material de studio, un EP intitulat “SinScape”, material care a marcat începerea unui nou capitol prin schimbarea front-man-ului. Odată cu venirea acestuia, trupa a regândit o parte din materialul vechi și a stabilit noua direcție pentru compozițiile viitoare.

În ideea de a depăși limitele impuse de abordarea unui anume stil muzical, SinScape a colaborat cu producătorul și MC-ul Vlad Dobrescu (CTC) și au refăcut piesa “Oameni ca mine” de pe albumul “În sfârșit”, iar remixul lansat pe 12 martie 2014 a strâns aproape două mii de vizualizări în primele 24 de ore de la postarea pe YouTube.

În septembrie 2014, formația a câștigat Marele Premiu la Posada Rock unde juriul a decis în unanimitate că SinScape a avut cea mai bună prestație dintre cele 12 formații finaliste.

SinScape sunt:

  • Mihai Trifan – Guitar
  • Alex Bucur – Guitar
  • Bogdan Todor – Bass
  • Vlad Gheorghe – Drums
  • Elvis Silitra – Vocals

Festivalul Posada Rock 2015 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung şi se va desfăşura în perioada 4-5 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Biletele şi abonamentele au următoarele preţuri:

  • 20 lei biletul pentru o zi
  • 30 de lei abonamentul pentru cele două zile de festival

și le găsiți pe www.iabilet.ro, în rețeaua iabilet (Magazinul Muzica, Rețeaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Moșilor, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour) și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara.

Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Share This