Whitesnake revin in Romania pe 1 iulie 2019 la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul turneului mondial: Flesh & Blood World Tour! In deschidere va urca pe scena Siska.

Siska e o formatie de hard rock infiintata in Octombrie 2015.

Bazele trupei au fost puse de Mattia Sisca, chitarist care a cantat alaturi de Blaze Bayley (Iron Maiden – a fost si chitaritul principal pentru turneul sau), Jennifer Batten (Michael Jackson), Dennis Stratton (Iron Maiden), Michael Angelo Batio si multi altii! A sustinut concerte in Europa si America de Sud ca headliner si supporting band cu Lunar Explosions si alti artisti internationali.

Primul clipe al trupei, ‘Sally’, a fost primul filmat de o trupa de rock in ‘Staglieno Cemetery’ din Genova (IT). Locatia face parte din patrimoniul UNESCO.

In Septembrie 2016 Siska a avut primul turneu in Brazilia alaturi de Tim Ripper Owens (Judas Priest, Iced Earth, Malmsteen), cantand in cadrul multor show-uri sold out si castigand inimile rockerilor brazilieni. In cadrul turneului a urcat pe scena unor locatii in care mai cantasera formatii ca Europe, Vince Neil (Motley Crue), Megadeth, Skid Row, membrii Guns n’ Roses, membrii Kiss, Epica, Firehouse, Richie Kotzen, Kip Winger, Danger Danger, Angra, Firehouse, Steve Morse, Michael Angelo Batio si multi altii.

In mai 2018 SISKA a lansat doua single-uri: “Nothing left to say” si “Waiting now”. In acelasi timp SISKA a fost aleasa de legendara formatie Skid Row sa mearga in turneul european United World Rebellion.

In Iulie 2018 trupa a urcat pe scena Metalhead Meeting la Arenele Romane din Bucuresti unde a cantata in fata a mii de oameni alaturi de formatii precum Children of Bodom, Sonata Arctica, Epica, Soulfly si multe altele.

Pe 13 Iulie 2018 Siska a lansat primul album, ‘Romantic Dark and Violent’, prin Big Tuna Records. CD-urile si Vinulurile sunt disponibile in principalele magazine de muzica din lume si pe platformele digitale.

Asadar, pe 1 Iulie, la Arenele Romane, ne intalnim cu Whitsnake si Siska intr-un show ce se anunta memorabil.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara si au urmatoarele preturi:

– VIP (cu loc) – 319 lei in earlybird, 349 lei in presale si 370 la intrare + taxe 10 lei
– Teren (fara loc, in fata scenei) – 229 lei in earlybird, 259 in presale si 270 la intrare + taxe 10 lei
– Acces General (cu loc) – SOLD OUT

Perioada earlybird este limitata la primele 1500 de bilete.

Un eveniment METALHEAD.

Share This