În data de Joi, 17 Octombrie 2019, băimărenii de la SKA-NK vor reveni în /Form Space, pentru un concert ale cărui bilete vor costa 20 de lei şi pot fi achiziţionate de AICI. Biletele se găsesc, de asemenea, şi în Magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
SKA-NK este o trupă ce s-a format pe tărâmuri băimărene în vara anului 2010. Fiind amatori de muzică veselă, au hotărât ca numele formației să fie o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska-ul și punk-ul = SKA-NK. Mai mult, în piesele lor se observă și influențe reggae sau rap. Piesele ating o gamă vastă de subiecte, de la cele mai serioase, până la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăznețe.

Băieții au două albume la activ: “Suntem la Televizor” (2011) și “Pe Acorduri de Vară” (2015), plus o serie de videoclipuri oficiale.

Share This