skankSâmbătă, 3 decembrie 2016, orele 21:00, trupa băimăreană Ska-nk aduce anarhia în Timişoara, în Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu Nr.9), lor alăturându-li-se formaţia locală Monokrom.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1200263000053479/
Intrare: 15 lei

Eveniment în cadrul Timişoara – Capitala Tineretului din România.

SKA-NK este o trupă ce s-a format pe tărâmuri băimărene în vara anului 2010. Fiind amatori de muzică veselă, au hotărât ca numele formaţiei să fie o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska-ul şi punk-ul = Ska-nk. Mai mult, în piesele lor se observă şi influenţe reggae sau rap. Piesele ating o gamă vastă de subiecte, de la cele mai serioase, până la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăzneţe.
Băieţii au două albume la activ: “Suntem la televizor” (2011) şi “Pe acorduri de vară” (2015), plus o serie de videoclipuri oficiale.

Monokrom este o trupă de “alt-punk” înfiinţată în 2014. Trupa a început cu concerte acustice, la mici evenimente publice din Timişoara, interpretând piese de la trupe de pop-punk precum Green Day, Blink182, The Offspring. Din toamna lui 2015, trupa a început să scrie piese proprii, cu teme nautice, cu influenţe foarte diverse (“practic încercăm să creem un gen nou”).

Membri:
Seba Ursache-Voce/Chitară
Vinter Marco-Chitară
Darius Zelenco-Bass
Răzvan Muthi-Tobe

Share This