SKILLET, una dintre cele mai iubite trupe de rock de peste Ocean, vine în premieră în România ca headliner al festivalului Shine 2018 alături de Pop Evil!

După ce în 2017 la ediția a cincea Shine i-a avut ca headlineri pe canadienii de la Three Days Grace, e timpul ca în 2018 festivalul să treacă la următorul nivel cu un line-up pe măsură. Multe alte trupe de calibru vor fi anunțate în curând!

Festivalul va avea loc la Arenele Romane din București pe 30 iunie și 1 iulie iar abonamentele earlybird cu prețuri speciale au fost puse deja în vânzare pe iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/rețea din toată țara la prețurile speciale de: 139 de lei Acces General și 229 de lei Golden Circle, în fața scenei. Primele 300 de abonamente din fiecare categorie au preț special!

Skillet s-au format în 1996 Memphis, Tennessee, iar din componența actuală fac parte John (lead vocals/bass) și Korey Cooper (rhythm guitar, keyboards, backing vocals), Seth Morrison (lead guitar) și Jen Ledger. Jon Cooper este singurul membru original care a rămas în trupă. De-a lungul celor peste 20 de ani de carieră, SKILLET au lansat 7 albume, două dintre ele fiind certificate cu platină de către RIAA și unul cu aur.

Cel mai recent al trupei, “Unleashed” a fost lansat în luna august a anului trecut și a fost foarte bine primit atât de către fani, cât și de către presa de specialitate. Skillet sunt cunoscuți pentru ambiția și devotamentul de care dau dovadă în turnee și nu numai, așa că în anul 2010, Songkick.ro i-a clasat pe locul 5 în topul Hardest Working Bands of 2010. Până în prezent, trupa a urcat pe scenele unora dintre cele mai mari festivaluri din Europa, precum Rock AM Ring și are la activ turnee împreună cu Breaking Benjamin, Three Days Grace, Seether, Shinedown, Puddle Of Mud și mulți alții.

Pop Evil s-a format în 2001 în Michigan și deja are clipuri pe Youtube cu zeci de milioane de afișări. Au patru albume la activ iar următorul album care va purta chiar numele trupei va fi lansat în februarie 2018! Piese precum “Last Man Standing” de pe al doilea album, “War of Angels”, au putut fi ascultate în episoade ale curselor Nascar pe FOX și ESPN la campionatele de NFC. Cel de succes album trupei de acum, “Onyx”, fost produs de Johnny K (nominalizat la Grammy) iar “Trenches” fost numărul 1 pe Rock Radio. A fost turnee cu Black Label Society, Seether Avatar și este creștere.

Abonamentele de zile -au vânzare pe www.iabilet.ro, magazinele Flanco rețeaua iabilet.ro/rețea la următoarele :

-EARLYBIRD: primele 300 de abonamente-139 de lei Acces General 229 de lei Golden Circle ( scenei)
-PRESALE 1: pe 5 februarie-159 de lei Acces General 249 de lei Golden Circle
-PRESALE 2: pe 30 iunie-179 de lei Acces General 269 de lei Golden Circle
-LA abonamentele Acces General vor fi 200 de lei, cele Golden Circle urmând fie de mult sold out.

Se pun vânzare doar 4000 de abonamente Acces General 700 Golden Circle.

Online pe www.iabilet.ro, puteți cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone, Orange cu plata la sfârșitul lunii, ramburs, sau cu cash prin FanCurier oriunde în țară.

Un festival oferit de BestMusic Live Concerts.

Share This