Sâmbătă, 15 februarie, Smoke Weaver va susține un nou concert în București – „Nori de iarnă”. Numele concertului este dat de una dintre cele mai recente piese lansate de artist și face referire la vremurile pe care cu toții le trăim.

Publicul bucureștean este așteptat la un recital live ce va îmbina piesele de protest ale Smoke Weaver, precum Autostrada, cu piesele cu greutate (Refuz) și piesele pline de sensibilitate (Nori). Mai mult decât atât, setlist-ul cuprinde și piese consacrate și de reală valoare ale rock-ului românesc.

“Concertul va fi unul foarte personal, un mix de piese prin care îmi exprim pasiunea pentru muzică și susținerea necondiționată pentru prestațiile live. Totodată, doresc sa demonstrez că mișcarea underground există și trebuie susținută în mod evident. Eu fac muzică din pasiune, iar tot ce compun transmite un mesaj aparte.” – declară Iulian Costache, fondatorul proiectului Smoke Weaver.

Desprinsă parcă din sufletul celor care au iubit, suferit și reușesc acum să ofere din nou dragoste, „Nori” este o piesă de stare, ce abundă în metafore și elemente reale, rupte din poveștile trăite de autorul acestor versuri, Iulian Teodor Costache.

„Refuz” este o piesă cu mesaj aparte. Se conturează pe baza acelor stări de puternică încărcătură emoțională care apar în viață și pe care le descriem uneori ca fiind strigătul de ajutor interior, picătura ce umple paharul sau erupția vulcanului interior. Cu un refren ce atrage rapid atenția și te acaparează, piesa „Refuz” conduce ascultătorii de la conștientizarea interioară a starii negative din interiorul lor și până la strigătul sufletesc al neputinței.

Cu trări intense, muzică bună și atmosferă apare sunt așteptați bucureștenii, sâmbătă, 15 februarie, de la ora 22.00, în Yellow Club.

Detalii aici: https://www.facebook.com/events/490615895186686/
Follow Smoke Weaver on facebook: https://www.facebook.com/smokeweaver/

Share This