Snow Fest, cel mai popular eveniment din Alpii Francezi, sărbătoreşte cea de-a 6-a ediţie între 19 şi 26 martie 2016, în celebra staţiune montană Les Deux Alpes, a doua că vechime din Franţa.

Şi pentru că niciun spectacol nu este complet fără trupe care să încingă atmosfera, în cadrul Snow Fest vor cânta formaţii româneşti iubite de publicul autohton şi internaţional.

Până la anunţarea line-up-ului complet al evenimentului, pasionaţii de ski & muzică sunt invitaţi la o serie de 3 Promo-Party-uri Snow Fest, care vor aduce iarna mai aproape!

snow-9octPrimul Promo Party va avea loc în data de 9 octombrie 2015 în Club Colectiv din Bucureşti şi îi va avea că protagonişti pe Grimus, The Mono Jacks şi Positive John, cu un warm-up şi after-party de care se va ocupă Leo.

Dacă Grimus a mai concertat la poalele Alpilor la ediţia a-IV-a Snow Fest, The Mono Jacks şi Positive John sunt invitaţi pentru prima dată la evenimentul din Franţa!

Grimus este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din România. Întemeiată în 2005 în oraşul Cluj-Napoca, trupa a fost răsplătită cu numeroase premii şi a susţinut concerte în toată lumea, câştigând rapid aprecierea fanilor de peste hotare. Cel mai recent album Grimus se numeşte “Emergence” şi a fost lansat în 2014, fiind considerat una dintre cele mai bune apariţii discografice ale acelui an. 

The Mono Jacks este copilul de suflet al fostului solist AB4, Doru Trăscău, care, alături de Alex “Grim” Tomescu (bas), Dragost Strat (chitară) şi Mihai Popescu (tobe), au pus bazele unui proiect care a obţinut într-un timp scurt recunoaşterea pe plan local, şi nu numai. Considerată o trupa-emblemă a scenei alternative româneşti, The Mono Jacks a scos hit după hit, clasându-se pe locuri fruntaşe în topul preferinţelor celor mai exigenţi fani şi critici.

Positive John a luat naştere în Cluj-Napoca şi este reprezentanta fresh şi plină de energie a unui mix eclectic între muzică alternativă şi funk. Cu siguranţă toată lumea va fi luată pe sus de ritmurile frenetice şi catchy ale grupului clujean, cunoscut pentru capacitatea sa de a stârni reprize de dans în orice împrejurări.

Toţi cei care vin la concert pot participa la concursul care are ca premiu o excursie la Snow Fest (cazare 7 nopţi, skipass 6 zile, transport/transfer cu autocarul, taxa de staţiune, acces la toate activităţile din cadrul evenimentului). Înscrierea la concurs se va face online pe baza codului unic primit la intrare, iar tragerea la sorţi va avea loc la 10 zile după eveniment.

Dacă porţi la tine un articol vestimentar din echipamentul de ski, Club Colectiv îţi face cinste cu o băutură!

Bilete:

  • 20 de Lei până în data de 8 octombrie pe www.ambilet.ro
  • 30 de Lei în ziua evenimentului.

De reţinut: biletele comandate prin www.AmBilet.ro sunt livrate automat pe e-mail, în format electronic, sub forma unui PDF ce conţine un cod de bare şi datele evenimentului. Acestea pot fi tipărite de cumpărător sau pot fi prezentate la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Share This