Snow Fest, cel mai popular eveniment din Alpii Francezi, sărbătoreşte cea de-a 6-a ediţie între 19 şi 26 martie 2016, în celebra staţiune montană Les Deux Alpes, a doua ca vechime din Franţa.

Şi pentru că niciun spectacol nu este complet fără trupe care să încingă atmosfera, în cadrul Snow Fest vor cânta formaţii româneşti iubite de publicul autohton şi internaţional.

Până la anunţarea line-up-ului complet al evenimentului, pasionaţii de ski & muzică sunt invitaţi la o serie de 3 Promo-Party-uri Snow Fest, care vor aduce iarna mai aproape!

După ce s-a confirmat primul Promo Party cu Grimus, The Mono Jacks şi Positive John, a venit momentul să îl anunţăm pe al doilea.

Snow Fest Promo Party II va avea loc în data de 17 octombrie 2015 în Club Colectiv din Bucureşti şi îi va avea ca protagonişti pe Moonlight Breakfast, Brum şi Bully.

Dacă Moonlight Breakfast a mai concertat la poalele Alpilor în 2014, la ediţia a IV-a Snow Fest, Brum şi Bully sunt invitaţi pentru prima dată la evenimentul din Franţa!
Toţi cei care vin la concert pot participa la concursul care are ca premiu o excursie la Snow Fest (cazare 7 nopţi, skipass 6 zile, transport/transfer cu autocarul, taxa de staţiune, acces la toate activităţile din cadrul evenimentului). Înscrierea la concurs se va face online pe baza codului unic primit la intrare, iar tragerea la sorţi va avea loc la 10 zile după eveniment.

Dacă porţi la tine un articol vestimentar din echipamentul de ski, Club Colectiv îţi face cinste cu o băutură!

snow-17oct

Bilete:

  • 20 de Lei până în data de 16 octombrie pe www.ambilet.ro
  • 30 de Lei în ziua evenimentului

De reţinut: Biletele comandate prin www.AmBilet.ro sunt livrate automat pe e-mail, în format electronic, sub forma unui PDF ce conţine un cod de bare şi datele evenimentului. Acestea pot fi tipărite de cumpărător sau pot fi prezentate la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Dacă eşti înscris pentru evenimentul din martie, beneficiezi de intrare gratis (vei putea să te înscrii pe guest list începând cu 1 octombrie).

Snow Fest înseamnă experienţe noi trăite la altitudine în Alpii Francezi! Pe lângă 6 zile de ski vei avea parte de 12 concerte live, petreceri la 2600 m, 18 DJ români, invitaţi speciali şi multă distracţie.

Share This