Pe 5 Decembrie, de la ora 19:00 în Quantic Club vă așteptăm la un concert alături de Solstafir, Myrkur și Arstidir.

Club Quantic este o locație cu o capacitate mare aflată în Parcul Grozăvești lângă stațiile de metrou Politehnica sau Grozăvești (fostul Ecran Club-acces facil din Bd Iuliu Maniu și Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat și deschis pentru evenimente! Locația dispune și de locuri de parcare dar vă recomandăm să lăsați mașină acasă.

Ușile clubului Quantic se deschid la ora 19:00 iar concertele încep la ora 19:30. Porțile vor rămâne deschise până la finalul concertului, astfel puteți veni la orice oră doriți să vă vedeți trupele preferate.

Intrarea în club se face dinspre Șoseaua Grozăvești, iar accesul în perimetrul evenimentului se face în interiorul clubului și este permis doar în baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi câte o brațară specială cu care vor intra în zona dedicată. Posesorii de bilete Acces General vor primi de asemenea brățări. Brățările se folosesc pentru a ieși în zona de fumat și toalete.

INFORMAȚII UTILE

Este interzis în zona de concert:
-accesul cu arme sau obiecte periculoase
-accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul sălii de concert.
-accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel
-aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
-aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

PROGRAM
19:00-Doors
19:30-Arstidir (30 minute)
20:20-Myrkur (45 minute)
21:20-Sólstafir (90-110 minute)

De asemenea vă rugăm să lăsați animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazăm pe buna educație și bunul simț al participanților la concert.

Clubul dispune de garderobă.

Vânzarea de produse se face cu cash. Vă rugăm să solicitați bonul fiscal. La vânzare puteți găsi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fără alcool, Radler, vodcă, whiskey, Jagermeister, apă, diverse sucuri, long drink-uri, cafea și multe altele.

Bilețele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara la următoarele prețuri:

-PRESALE : 69 Lei Acces General, 99 Lei Golden Circle, în fața scenei-până pe 5 decembrie
-LA INTRARE: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, în faa scenei-în limita biletelor disponibile.

Un eveniment METALHEAD.

Share This