Final Step Productions in colaborare cu Cavalleria Events prezinta: Somali Yacht Club / COD / Straytones live in Quantic! (30 septembrie)

Somali Yacht Club este un trio de stoner rock, cu elemente de psychedelic, shoegaze si post-metal, pe care l-am intalnit si in cadrul Soundart Festival anul acesta.

Acestia vor avea un set extins, de 90 minute. Foarte recent Somali Yacht Club au lansat si ultimul album, ocazie cu care au pornit turneul “To The Sea”.

Cu un istoric de 15 ani, cei de la C.O.D. au inceput cu un sound catre heavy metal / hard rock, dar de-a lungul timpului, dupa schimbari de line-up, au ajuns la un southern / stoner fin, cu hint-uri de grunge.

Acestia au fost pe scenele mai multor festivaluri, printre care Ghost Gathering, RockINParc, FreeFest, MuscelCloverFest, si au cantat in deschidere pentru Queensryche in 2013.

Somali Yacht Club:

C.O.D.:

Straytones:

══════════════

BILETE: https://www.iabilet.ro/bilete-somali-yacht-club-straytones-live-in-quantic-35385/

25 RON – presale
30 RON – in ziua concertului si la intrare

Duminica, 30 septembrie 2018
Quantic Club
Bucuresti, Intrarea Grozavesti

══════════════

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Share This