Sonata Arctica se reîntoarce în România pe 22 Noiembrie 2019 la /Form Space, iar alături de celebra formația din Finlanda vor mai urca pe scenă Edge of Paradise și Temple Balls. Primele 200 de bilete costă doar 89 lei, următoarele în presale 109 lei iar la intrare 120. Aceastea se găsesc pe iabilet.ro. Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formații nordice cu nouă albume la activ, urmând că anul acesta să fie lansat al 10-lea material discografic. Bazele trupei au fost puse în 1995, formația fiind cunoscută atunci sub numele de Tricky Beans, iar ulterior Tricky Means. În 1999, trupa a devenit Sonata Arctica, iar în același an a lansat albumul de debut “Ecliptica“. În cei 20 de ani de activitate, formația a avut turnee alături de formații precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce și Alice Cooper. Toamna acestui an va aduce un nou material de studio semnat Sonata Arctica. intitulat “Talviyo” ce se traduce prin “Noapte de Iarnă” Acesta a fiost lansat în 06 Septembrie 2019.

Edge of Paradise vine din Los Angeles, bazele formației fiind puse în 2011. Carismatica solistă Margarita Monet este cea care a pus bazele formației alături de chitaristul Dave Bates. Din 2011 până în prezent, Edge of Paradise a împărțit scena cu nume importante precum Kamelot, Chris Broderick de la Megadeth, Dave Lombardo sau Michael Angelo Batio.

Temple Balls are 10 ani de activitate și vine, la fel ca Sonats Arctica, din Finlanda. Abordează un hard rock clasic cu varii influențe. De-a lungul timpului, a deschis concertele unor trupe precum Queen, Deep Purple și Uriah Heep. Printre trupele care a influențat-o se numără Aerosmith sau Van Halen.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

 

Share This