sophisticated-lemons-2016O prezenţă efervescentă în peisajul indie/alternative de la noi, Sophisticated Lemons cânta de vreo 7 ani cu energie, dezinvoltură şi fără vreo mare grijă la consecinţe. Cu un EP de debut lansat la liber şi o constantă activitate live, trupa se pregăteşte acum de lansarea unui nou material cu un sound catchy, matur şi modern.

În aşteptarea materialului de studio, trupa Sophisticated Lemons lansează primul videoclip din carieră pentru noul lor single „You Should Call Me”. Conceptul clipului se axează pe singurătate, dorinţă şi iubire – toate acestea duse până în punctul nebuniei.

Clipul a fost produs de CIOCANUL, o agenţie de creaţie din Bucureşti.
Regie şi montaj: Radu Osaciuc
DOP, art direction & color grading: Sonia Ciocan
Camera operators: Andrei Drăguşanu, Radu Osaciuc, Sonia Ciocan
Mulţumiri: Silvia Biţan pentru locaţia minunată

Pe Sophisticated Lemons îi puteţi vedea live joi, pe data de 7 iulie, în cadrul concertului Backyard Acoustic Season #3 din grădina Casei Universitarilor din Bucureşti. Headlinerii serii vor fi clujenii de la Grimus, iar evenimentul va începe de la ora 19:00. Biletele se găsesc în avans în reţeaua www.iabilet.ro şi costă 40 de lei. La intrare, în limita stocului disponibil, biletele vor fi 50 de lei.

Sophisticated Lemons vor fi de asemenea prezenţi pe scena Spellground Festival (Constanţa-Năvodari) pe data de 14 august.

http://fb.com/sophisticatedlemons
http://acousticseason.overground.ro

Share This